Verze WM a manilly,... viz. screenshot č.1
Nastavení vyzvánění atd.... viz. screenshoty č.2 - č.6
K problému:
1) u příchozí SMS je zašedlá možnost opakování zvonění - zvoní pouze krátce (asi vyřeším nahráním vlastní a delší melodie)
= málo důležité
//EDIT 1: byl mi doporučen program "Don'tForget" uživatelem jivo. Vyzkouším a dám vědět.
//EDIT 2: program zafungoval a SMS se připomíná vícekrát, škoda že nejde nastavit opakování kratší než minuta.
//EDIT 3: VYŘEŠENO POMOCI POSKLADANI (V PC) VICKRAT ZA SEBOU DEFAULTNI MELODIE DO JEDNOHO SOUBORU - DontForget byl dost narocny na HW a nemel kratsi opakovani nez 1 minuta
2) u příchozí SMS je zašedlá možnost opakování vibrací - zavibruje pouze jednou
= důležité
//EDIT 1: byl mi doporučen program "Don'tForget" uživatelem jivo. Vyzkouším a dám vědět.
//EDIT 2: program zafungoval a SMS se připomíná vícekrát, škoda že nejde nastavit opakování kratší než minuta.
//EDIT 3: SMIRENO SE STAVEM, DontForget byl dost narocny na HW a stejne neslo kratsi opakovani nez 1 minuta
3) při příchozím hovoru (v jakémkoliv režimu - nahlas při práci na PPC, zamknuto, uspáno, tichý režim, vibrace, v nabíječče zapnuté,...) telefon zobrazí hovor na obrazovce (OK) ale nikdy nezazvoní ani nezavibruje!!! Nastavuji všechny melodie i kombinace s režimy, ale pořád nic!
= velice důležité!!!
//EDIT 1: Stále nevyřešeno, velice důležité!!!
//EDIT 2: VYRESENO: ZPUSOBOVALA KOMBINACE 3 PROGRAMU, A TO HRY CAVEMEN, PREHRAVACE COREPLAYER A FLASH PLUGINU PRO OPERU MOBILE!! NEUVERITELNE ALE STACI MIT POUZE DVA Z NICH A JE TO VPORADKU
4) při odchozím hovoru když druhá strana nepřijme (zamítne, blokne,... nevím to správné slovo) tak to nepozná a dál vytáčí - i když to nechám dlouho (asi 2 minuty) tak nepřestane (viz. screenshot č.8)
= důležité
//EDIT 1: Pravděpodobně s tím nepůjde nic dělat, kdyby někoho něco napadlo tak se zlobit nebudu.
Software který by takto ovlivňoval funkce telefonu snad žádný nemám. Softreset je už samozřejmě dávno a několikrát proveden, a jak jsem psal, do hardresetu se mi moc nechce. Ptejte se na co potřebujete, budu se snažit být online co nejvíc, velice doufám že někoho z Vás něco napadne a vyřeší se hlavne 3, 2 a 4.
Děkuji všem co pomůžou, Miki Horáček.

V originálním rozlišení: http://img842.imageshack.us/slideshow/w ... ftware.png