Smazani kontaktu na SIM?

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Pupu
nováček
nováček
Zařízení: SE X10 black a spravuji i jedno HTC HD2

Smazani kontaktu na SIM?

Post by Pupu »

Mam takovy problem se spravou SIM karty. Chtel jsem na ni smazat kontakty, aby se neukazovaly v telefonu a ani nedaly nechtene nakopirovat do kontaktu. Dal jsem tedy spravu SIM, oznacil vsechny kontakty a smazal je. Bohuzel se ovsem smazaly jen kontakty v telefonu, ale na SIM zustaly. Hodilo me to terpve ted do seznamu kontaktu na SIM (jine uz v telefonu ani nejsou), ovsem kdyz jsem je chtel smazat, tak to neslo. Ani po jednom, ani hromadne. Vzdycky se ukazala prazdna bila obrazovka, kde neslo nic vybrat (ani krizek/Ok tam neni), jen krok zpet. Vi nekdo, co s tim?
Argi
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S III

Smazani kontaktu na SIM?

Post by Argi »

najed si do kontaktu, dej "nabidka" a "odstranit kontakty" a oznacis si kontakty jen na simce, na jinej zpusob jsem taky neprisel.
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Smazani kontaktu na SIM?

Post by koumes »

A neni jednodusi pomoci Advanc.config si nastavit viditelnost?Nez vse mazat.Mam SIMku jako dodatecnou zalohu,kdyby se mi nejak smazali v PDA a obnova zalohy by taky nesla.
Pupu
nováček
nováček
Zařízení: SE X10 black a spravuji i jedno HTC HD2

Smazani kontaktu na SIM?

Post by Pupu »

Ja to mel taky skryty, jenze po kazdym restartu se mi ty SIM kontakty stejne opet ukazovaly. Postup od Argiho mi nesel, takze jsem nakonec dal SIMku zpet do stareho telefonu, tam vse vymazal, kontatky natahal pres exchange behem mninutky zpet a ted uz tam mam jen jedny jediny a jsem spokojen.
Post Reply

Return to “HTC HD2”