Webové prohlížeče
Webové prohlížeče
Jaké jsou v současné době k dispozici internetové prohlížeče pro WM 6.5? Respektive, který byste mi doporučili?
Last edited by Daidalos on Thu Aug 12, 2010 21:55, edited 2 times in total.
Reason: Webové ne Webowé.
Reason: Webové ne Webowé.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Webové prohlížeče
Osobně jsem kupodivu docela spokojený s Operou 10.
Webové prohlížeče
Opera 10 mi z neznámého důvodu přerušuje připojení k wifi a každých 15min musím restartovat wifi modul, aby to zase jelo jak má. Jinak je to kvalitní prohlížeč.
Za sebe mohu doporučit Operu Mini pro WM a UC Browser, který mě svými schopnostmi velmi překvapil.
Pokud chceš 100%ní podporu flashe jako na Androidu, tak uZard. Ale ten by zas potřeboval doladit stabilitu.
Za sebe mohu doporučit Operu Mini pro WM a UC Browser, který mě svými schopnostmi velmi překvapil.
Pokud chceš 100%ní podporu flashe jako na Androidu, tak uZard. Ale ten by zas potřeboval doladit stabilitu.
Webové prohlížeče
UC Browser neprošel základním testem ... nezobrazí radar ČHMU ...
uZard ano ... leč zadat do url _ je takřka nemožné (musel jsem adresu kopírovat) ... Operu v jakémkoliv provedení nechci ... spousta věcí se tam zobrazuje jinak než chci ... respektive ty co hlavně používám ... jinak uZardu jde i IB mBank ... což třeba v Iris Browseru nešlo ...
-- doplnění předchozího příspěvku (pát srp 13, 2010 10:37) --
Tak zkouším i Operu Mobile 10 ... a krom toho že mi sem tam něco nevykreslí ... mě ještě štve, že při ťuknutí do jakéhokoliv textového pole mi ukáže softwarovou klávesnici, což nechci, protože mam hardwarovou ... dá se s tím něco udělat?
uZard ano ... leč zadat do url _ je takřka nemožné (musel jsem adresu kopírovat) ... Operu v jakémkoliv provedení nechci ... spousta věcí se tam zobrazuje jinak než chci ... respektive ty co hlavně používám ... jinak uZardu jde i IB mBank ... což třeba v Iris Browseru nešlo ...
Tak zkouším i Operu Mobile 10 ... a krom toho že mi sem tam něco nevykreslí ... mě ještě štve, že při ťuknutí do jakéhokoliv textového pole mi ukáže softwarovou klávesnici, což nechci, protože mam hardwarovou ... dá se s tím něco udělat?
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Webové prohlížeče
2 Ropicek: A máš zrušeno v systému automatické zobrazování SW klávesnice? Pokud ne, tak ti tohle bude dělat každý browser, dá se to změnit pomocí utility Advanced Config.
Za sebe doporučuji Opera Mobile/Mini, případně NetFront.
Za sebe doporučuji Opera Mobile/Mini, případně NetFront.
Webové prohlížeče
v Advanced Configu jsem vypnul Auto deploy SIP a zobrazuje se stále ... 
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Webové prohlížeče
Popravdě já mám autodeploy zapnutý a byl jsem líný ho vypínat a restartovat jenom kvůli tomu, ale napadá mě ještě zkusit opera:config jestli to tam někde nebude.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Webové prohlížeče
Taky sem koukal jak pokročily prohlížeče pro WM a bohužel to spíš spěje do desíti k pěti.
Iris browser - Tvůrce byl koupen společností RIM, což je výrobce Blackberry, a projekt uzavřen.
Skyfire - Výrobce od 1.7. znemožnil používání WM verze mimo západní Evropu a severní Ameriku.
Netfront Browser 4.0 Concept - Na první pohled vypadá dobře, spartánské ale rychlé UI, rychlý start, i browser je celkem rychlý, ale tu zmíněnou animaci snímků ze srážkového radaru na chmi.cz to nezvládne.
Opera Mobile 10 - Je, zprasená - na mém VGA zařízení zoom 100% je ve skutečnosti 200%, tj. jeden pixel obrázku zabere 4 pixely na displeji, 50% nejde nastavit, tj. nejde dosáhnout nezdeformovaných obrázků zobrazených pixelově 1:1. Přitom beta 3 byla OK, takže sem se k ní vrátil.
Takže jestli máte někdo tip na nějaký další dobrý browser, tak sem s ním.
EDIT: 1.9.2010 21:58
uZard Web - Na mém zařízení bez telefonu (iPAQ 214) při připojení na Internet přes mobil přes Bluetooth prohlížeč nedetekuje internetové připojení a hlásí "This device has not a mobile phone".
Mozilla Fennec - Vývoj pro Windows Mobile byl ukončen.
Vynechal jsem Operu Mini, která také byla zmíněna, na to že to je v Javě je super, ale spoustu věcí prostě nezvládne a není to úplně plnohodnotný prohlížeč.
Iris browser - Tvůrce byl koupen společností RIM, což je výrobce Blackberry, a projekt uzavřen.
Skyfire - Výrobce od 1.7. znemožnil používání WM verze mimo západní Evropu a severní Ameriku.
Netfront Browser 4.0 Concept - Na první pohled vypadá dobře, spartánské ale rychlé UI, rychlý start, i browser je celkem rychlý, ale tu zmíněnou animaci snímků ze srážkového radaru na chmi.cz to nezvládne.
Opera Mobile 10 - Je, zprasená - na mém VGA zařízení zoom 100% je ve skutečnosti 200%, tj. jeden pixel obrázku zabere 4 pixely na displeji, 50% nejde nastavit, tj. nejde dosáhnout nezdeformovaných obrázků zobrazených pixelově 1:1. Přitom beta 3 byla OK, takže sem se k ní vrátil.
Takže jestli máte někdo tip na nějaký další dobrý browser, tak sem s ním.
EDIT: 1.9.2010 21:58
uZard Web - Na mém zařízení bez telefonu (iPAQ 214) při připojení na Internet přes mobil přes Bluetooth prohlížeč nedetekuje internetové připojení a hlásí "This device has not a mobile phone".
Mozilla Fennec - Vývoj pro Windows Mobile byl ukončen.
Vynechal jsem Operu Mini, která také byla zmíněna, na to že to je v Javě je super, ale spoustu věcí prostě nezvládne a není to úplně plnohodnotný prohlížeč.
- Tubuss
- přispěvatel

- Zařízení: LG OO, HTC Kaiser
Webové prohlížeče
zkus ještě Dorothy browser
-
Radek Voksa
- nováček

- Zařízení: MDA Compact V
Webové prohlížeče
Ropicek wrote:UC Browser neprošel základním testem ... nezobrazí radar ČHMU ...
Mám Operu 10 nainstalovanou....ale vím,že byla označená v závorce Touch....takže proto asi tam ta softwerová klavesnice je.....bude to asi dělaný speciálně na Touch bez hardwerové klávesnice.....
Webové prohlížeče
Na mém aspenu když spustím operu tak se objeví dole na displeji taková kulatá ikonka..na té když dlouze podržím prst, zobrazí se nabídka jestli používat hardwarový vstup nebo klávesnici..když dáš tu první možnost už se ti nebude zobrazovat softwarová klávesnice.Ropicek wrote:v Advanced Configu jsem vypnul Auto deploy SIP a zobrazuje se stále ...
Jo a pužívám Operu 10 touch
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Webové prohlížeče
Netfront 4.1 vypadá, že radar na CHMI zvládá, tedy ten starý, po redesignu webu CHMI jsem to ještě nezkoušel.