- v kontaktech mi některé lidi nevyhledá. Nař jména od Č nenajde vůbec a některá s diakritikou také ne. Nově ve verzi 2.2 také jména začízající např Ze..., ale možná i další
- hromadné mazání SMS. Např v mailech můžu zvolit označ vše a pak některé položky, které chci zachovat, odoznačit. V SMS se můžu uklikat.
- hromadné označení mailů jako přečtených. Hromadně sice můžu maily mazat, ale označit jich v mobilu např. 30 jako přečtené je zážitek.
- POP3 ze Seznamu mi nefunguje spolehlivě. Tvrdí, že žádný nový mail nepřišel a pak u PC zjistím, že jich je tam hromada. Mám pocit, že se to když vymažu maily z mobilu, ale stává se to, i když nic nevymažu.
- nefunguje korektně aplikace Locale. Výrobce tvrdí, že je to problém HTC a že na tom v HTC pracují, ale s FroYo se to chová stejně. Podobnou funkční aplikaci, která by uměla přepínat kdo se kdy dovolá jsem nenašel
-ve verzi 2.2 mi přestalo fungovat zvětšování stránek v prohlížeči a třeba i fotek v galerii dvěma prsty. To beru zpět. Po restartu funguje.
- nepodařilo se mi rozchodit použití mobilu jako modemu přes bluetooth. WiFi hotspot je super, ale nechat ho celý den zapnutý asi nebude šetrné k baterce. Pokud se tedy chci z notebooku připojit na net, tak musím vytáhnout mobil a buď připojit kabel (to je někdy dost nepraktické) a nebo zapnout WiFi
- posílání SMS bez diakritiky (to se dá naštěstí řešit dodatečnou aplikací, ale android by to mohl zvládnout v základu)
- chybí mi QWERTZ klávesnice (podobně jako předchozí případ)
- zálohování do PC - předchozí mobily jsem si mohl zazálohovat do PC a případně obnovit. Tady můžu zálohovat na SD kartu, ale pokud o mobil přijdu, tak jsem v .... Systém zálohování "někam na net" se mi nelíbí
- nenašel jsem možnost jak nastavit s jakou složkou kontaktů Exchange se má mobil synchronizovat. O hromadu kontaktů z Exchange v mobilu nestojím, ale uvítal bych synchronizaci jako zálohu kontaktů.
- sháním aplikaci, která by mi poslala SMS nejlépe i s polohou, pokud do mobilu dá někdo jinou kartu. Vše co jsem našel byla jen sledování přes net, často nefunkční. Hlavně to ale vyžaduje aktivní datové přenosy.
- omezeni datových přenosů. Teď je můžu buď vypnout a nebo zapnout. Po zapnutí si ale mobil komunikuje jak chce bez toho, abych to mohl ovlivnit. V zahraničí by to mohl být docela problém.
- nepochopil jsem, proč musím mít účet na gmailu. Na nic ho nechci a už vůbec se mi nelíbí, když to může sloužit ke shromažďování "anonymních" informací"
Dočte to vůbec někdo až sem?