zoom ve fotogalerii a na webu
řeším jednu nepříjemnou vlastnost u sgs. oproti desire, které jsem používal dříve dochází k neostrému zobrazení fotek v galerii i obrázků na webu při použití zoomu. po zoom jsou fotky rozmazané a barevně nevěrohodné..
hledal jsem náhradní soft pro prohlížení fotek ale na anroid marketu nic vyhovujícího není. máte stejný problém? nalezl jste někdo řešení?
u internetu je to velmi podobné. provizorně jsem v nastavení prohlížeče změnil další>nastavení>velikost textu>huge a výchozí zvětšení>far. po tomto nastavení je to celkem použitelné pro dvojklick. ale stejně mě to štve. nepomohlo ani, když jsem z marketu nainstaloval operu mini. je v češtině, nicméně problém s obrázky zůstává. máte někdo stejný problém? nalezli jste řešení?
hledal jsem náhradní soft pro prohlížení fotek ale na anroid marketu nic vyhovujícího není. máte stejný problém? nalezl jste někdo řešení?
u internetu je to velmi podobné. provizorně jsem v nastavení prohlížeče změnil další>nastavení>velikost textu>huge a výchozí zvětšení>far. po tomto nastavení je to celkem použitelné pro dvojklick. ale stejně mě to štve. nepomohlo ani, když jsem z marketu nainstaloval operu mini. je v češtině, nicméně problém s obrázky zůstává. máte někdo stejný problém? nalezli jste řešení?
Mě se obrázky zobrazují rozmazaně, až pokud je zvětším na cca 200% původní velikosti. Jinak vše v pořádku. Nemáš nějaký neofiko FW, resp. máš ofiko CZ distribuci?
nemohou se ti zoomovat ostře, protože sgs nepracuje s obrázky v plném rozlišení, ale pouze s náhledy. srovnej si to s desire
Nebudu kvůli tomu rozbalovat desire ;)
Není to dáno programem, který na procházení použiješ? Pokud procházíš web - jaké náhledy máš na mysli?
Podle mě jsou obrázky dostatečně ostré - tedy ostré.
Není to dáno programem, který na procházení použiješ? Pokud procházíš web - jaké náhledy máš na mysli?
Podle mě jsou obrázky dostatečně ostré - tedy ostré.
to jseš jediný
To jsem rád.
čemu jseš rád??? říkám, že nevíš, o čem píšeš..... reaguješ na 1,5 měsíce starý příspěvek a píšeš nesmysly. sgs nezaostřuje fotky, protože to neumí. to, že se ti zdají ostré, neznamená, že jsou
Jak pise anawarr fotky jsou uz pri mirnem priblizeni neostre. Je to dano tim ze to pracuje jenom s nahledy. Ale nekde jsem slysel nebo snad i videl na videu ze by snad po upgradu na Froyo tenhle problem mel zmizet? No uvidime
anawarre, podarilo se ti to nejak vyresit? taky me to stve ale zatim jsem se jeste po nejakem fruhem programku nedival. Dik
anawarre, podarilo se ti to nejak vyresit? taky me to stve ale zatim jsem se jeste po nejakem fruhem programku nedival. Dik
Anawarr můžeš mi vysvětlit, jak při procházení webu pracuje s náhledy?
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Anawarr ma pravdu sgs vobec fotky neostri ale mne to nejak moc nechyba zatial som to nepotreboval.Ale mal som aj desire pri zoomovani bola fotka krasna ostra ale pri fotke normalne celej nebola ostra az ked to clovek prizoomoval aspon trosku.anawarr wrote:čemu jseš rád??? říkám, že nevíš, o čem píšeš..... reaguješ na 1,5 měsíce starý příspěvek a píšeš nesmysly. sgs nezaostřuje fotky, protože to neumí. to, že se ti zdají ostré, neznamená, že jsou