Zdroj: Engadget

Asi tak,jeste ze tyto nove platformy vznikly.ifco wrote:Mna uz WM 7 neprekvapi. Usiel im uz vlak hodne davno. Buducnost je v Androide, iphone oS, blackberry, mozno Maemo

Plne suhlasim ten OS je strasny bez napadu a dobrych par rokov pozadu WM zmeskal nie jeden vlak ale poriadnu kopu tych vlakov.ifco wrote:Mna uz WM 7 neprekvapi. Usiel im uz vlak hodne davno. Buducnost je v Androide, iphone oS, blackberry, mozno Maemo
Zajímalo by mě, kde jste tu "vlnu nevole" vzal.. Ano, možná tady na Smartmanii je dost uživatelů, kteří nové WP7 s úplně jinou filosofií nekousli (včetně Jiřího Hrmy, který postupně přetváří Smartmanii na Apple/Android manii), ale jinde jsem se v komentářích setkal převážně s kladnou reakcí (třeba na Engadget jsou komentáře k článkům o WP7 často plné chvály).Zoso wrote:Jsem docela zvědav, jak se Microsoft vypořádá s vlnou nevole k novému OS a zdali ukáže všem, že stále má co nabídnout. Bohužel asi nebudu moct hned vyzkoušet, jelikož jsem si kupoval Desire. Tak se alespoň těím na recenze.

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest