Ahoj, mam mensi problem... mozno hlupy dotaz, ale... Ked mi pridu dve alebo viac sms od rovnakeho odosielatela tak sa mi v menu posta, spravy sms objavia v jednom riadku a v zatvorke pocet sprav ktore mam prijate.. len mam problem, ze ich neotvorim :( ked kliknem na spravu tak ma hned hodi na odpovedat.. co mam robit aby sa mi spravy normalne otvorili???
diky ;)
sms HTC diamond
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
sms HTC diamond
Hoď sem screen jestli můžeš, nevím přesně co máš na mysli. Pochopil jsem, že se ti zprávy zobrazují v tzv. 'threaded mode' a po tapnutí na zprávy od konkrétního odesílatele se ti nezobrazí jejich obsah?
Zkus nejdřív zrušit threaded mode. Jde to přes celkem jednoduše pomocí utility Advanced Config, případně zkus pohledat tady na fóru, nebo na serveru xda-developers.com , existuje i přímo utilita čistě pro tenhle účel, jen si nepamatuju název. Až to změníš, tak proveď softreset, zprávy by se pak měly zobrazovat jednotlivě. Pokud ani tohle nepomůže, tak to bude chyba ROM a nezbyde nic jiného, než udělat zálohu a pak HardReset, případně flashnout jinou ROM.
Zkus nejdřív zrušit threaded mode. Jde to přes celkem jednoduše pomocí utility Advanced Config, případně zkus pohledat tady na fóru, nebo na serveru xda-developers.com , existuje i přímo utilita čistě pro tenhle účel, jen si nepamatuju název. Až to změníš, tak proveď softreset, zprávy by se pak měly zobrazovat jednotlivě. Pokud ani tohle nepomůže, tak to bude chyba ROM a nezbyde nic jiného, než udělat zálohu a pak HardReset, případně flashnout jinou ROM.