Do našeho Katalogu PocketPC jsem přidal hardwarové parametry třech nových PocketPC, které chystá tajwanská společnost HTC uvést v letošním roce na trh!
HTC Kaiser: nástupce TyTNa s GPS HTC Elf: low-end pro všechny HTC Gene: Další low-endové PocketPC pro začínající uživatele
No tak já musim taky hlasovat pro Kaisera (nevim, proč se to jmenuje, jako ten náš herec ) ale asi jen kvůli té GPS, doufám, že tak dostane WM6, pač by to byla ostuda... jo a jen by mě zajímalo proč ty klávesy (na HW klávesce pod displ) jsou dost asymetricky :( je to už taky u heralda...
kaiser jasne nejlepsi,nevi nekdo priblizne kdy by se mohl objevit na trhu a hlavne za jakou cenu?nevim jestli ma cenu cekat na nej,nebo sahnout po m700,to jsou jediny pristroje co maj v sobe vysuvnou klavesnici,EDGE,Wifi,GPS najednou...
Vzdyt to pisu, ze konstrukcne to bude stejne jako TyTN, tzn. zadny vyklopny kloub - ale tomu designu bych docela veril, a myslim, ze se od finalni podoby uz moc lisit nebude
wow, ja si nejdriv myslel ze je to fotomontaz, ale po shlednuti dalsich fotek tomu verim a docela se mi ten mechanismus libi, nejsem si ale jisty jak velkou to bude mit zivotnost. I kdyz v HTC klouby kvalitne delat umi; viz qtek 9000