No, očividně znáš akorát tak velké kulovéroxtedy wrote:Bohuže znám HTC a je to poslední update na desire!!!!
Stahujte upgrade na Android 2.2 pro HTC Desire (oživeno)
-
patrikvogl
- nováček

- Zařízení: HTC Titan, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 900
Oficiálně: Android 2.2 pro HTC Desire už tento víkend
Re: Oficiálně: Android 2.2 pro HTC Desire už tento víkend
Rekl bych ze to bude vlastnik samsungu.
ted nam to froyo nebudou prat protoze budou mit nase krasne htcecka trosku navrch. 
Pánové kecy typu,že se desire veze s N1 jsou k smíchu. Prosím už se neztrapnujte a raději nic nepište. HTC mám již několik let a sleduji jejich postoj k aktualizacím a vždy vydali update pouze pokud byl slíben při prodeji telefonu. Zkuste si zjistit jak dlouho čekali majitelé HTC HERO na aktualizaci. A na aktualizaci 2.2 už se nikdy nedočkají a to se jedná o cca rok starý telefon.
Mimochodem Samsung je na tom úplně stejně.
Mimochodem Samsung je na tom úplně stejně.
To nedockaji je to i oficialni. Ono mas pravdu. Proc by neustale delali dalsi upgrady. Je to marketing. Proste prestanou supportovat a lidem nezbyde nic jineho nez si koupit novy mobil s vyssi verzi os. Rekl bych ze to tak ale bude u vsech znacek.
-
patrikvogl
- nováček

Né tak docela; přešel jsem na Android z iPhone po dvou letech. Co dělá Jobs, to je brchol. Multitasking, Wallpaper background či lock rotace obrazovky - ani jedno z údajne špatného HW. Udělal jsem jailbreak, vše povolil a krásně a plynule fungovalo, a dokonce nejen na 3G, ale i na 2G.
HTC jede dobře, to Apple to teď stve (a to říkám jako MAC user, takže pro některé ovce). Samozřejmě to nejde do nekonečna, ale buďte rádi za to, co máte. 2.1 je super, 2.2 ultra-super. Ten systém je skvělý, Desire je perfektní telefon, tak proč nadávat? Pokud chcete nadávat, pak na to, že HTC se loudá - ale jasně, oni mají také jinou práci, než jen předělávat aktualizace.
HTC jede dobře, to Apple to teď stve (a to říkám jako MAC user, takže pro některé ovce). Samozřejmě to nejde do nekonečna, ale buďte rádi za to, co máte. 2.1 je super, 2.2 ultra-super. Ten systém je skvělý, Desire je perfektní telefon, tak proč nadávat? Pokud chcete nadávat, pak na to, že HTC se loudá - ale jasně, oni mají také jinou práci, než jen předělávat aktualizace.
Ano, HTC je jeden z nejlepších výrobců telefonů. Ale to co jsem napsal platí. Jedná se o (pravděpodobně) poslední update android na HTC Desire. Zas tak geniální SW to není, zatím nejdou koupit placené app. to je docela chyba.
S upgradem souhlasim. To ale nic nemeni na tom, ze je desire supr.
Ale ten obchod neni problem androidu jako pristupu googlu k trhu. Jinak sw se da koupit i jinde napriklad handgo a podobne.
Jinak s cekanim na nove verze. Jsem programator a vcelku neni vyjimkou zpozdeni sw i treba o rok i vice. Co jsem se nacekal na jedno nejmenovane vyvojove prostredi
sw je proste svina. Pokazde se obevi nejake kurvitko a pak se holt musi cekat.
Ale ten obchod neni problem androidu jako pristupu googlu k trhu. Jinak sw se da koupit i jinde napriklad handgo a podobne.
Jinak s cekanim na nove verze. Jsem programator a vcelku neni vyjimkou zpozdeni sw i treba o rok i vice. Co jsem se nacekal na jedno nejmenovane vyvojove prostredi
-
patrikvogl
- nováček

Tohle ale není vůbec o software, to s tím nemá nic společného - na stejném software s jinou SIM aplikace koupíš. Ačkoli aplikace kupuji, neřeším to - až se mi něco bude na Desire líbit a nepůjde to koupit u výrobce, prostě to ukradnu.
Google zjevně krádež podporuje, jiná volba není, apps chceš, tak co to řešit
Stejně nechápu, v čem je problém - asi to bude moc papírování a ne jen "povolení". Na druhou stranu (vtip), člověk alespoň neutrácí - občas byl výpis z AppStore fakt šílenej 
Google zjevně krádež podporuje, jiná volba není, apps chceš, tak co to řešit
-
Crozz
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G
Jak velký bude update na Froyo?
hlavne, že som nahrával pred troma dňami neoficiálne Froyo 
Když už se nakouslo rootování Froya, tak já si ho asi narootuju až bude k dispozici. Chybí mi totiž adhoc podpora a ta se tam snad dá nastavit, ale pouze s rootem.
A nenarootujes, protoze se ti nainstaluje nejnovejsi verze HBOOT a s nejnovejsim HBOOtem to rootnout zatim nejde 
Samozřejmě pokud to bude technicky možné.
tak ako, uz ste niekto Froyo ?
-
Martin Prokop
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X, Optimus 4X HD a HP Touchpad
Zatím ne, pořád stejná hláška, že pro telefon není žádná aktualizace 
idem k vode, dufam ze ked sa vratim, tak nabehne " NASLA SE AKTUALIZACE " 
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
Teď jsem četl někoho komentář, že pro Vodafone update bude až v září. řekně te mi, že je to blbost a že můžu čekat na update jako ostatní? Přece VF není brandovanej..
Sobota pryč a update zatím nikde, snad se dočkáme zítra... zprávu o vydání update na 2.2 mi neposílalo jen české HTC, ale výrobce s touto informací šel ven globálně, ostatně píší o tom i zahraniční zdroje.
P.S.: Opravdu mi nepište SZ s dotazem, kdy aktualizace bude. Ač bych rád, tak to nijak neovlivním a teď nezbývá nic jiného, než vyčkávat.
P.S.: Opravdu mi nepište SZ s dotazem, kdy aktualizace bude. Ač bych rád, tak to nijak neovlivním a teď nezbývá nic jiného, než vyčkávat.
Mno tak stále nic no.. na androidfóru kolují zvěsti, že podle ruského HTC aktualizace nebude, podle německého HTC už prý dávno Froyo koluje.. ale nikdo ho nemá.. a telefony od Vodafonu brandované tuším nejsou, jelikož jsem jedno desire od vodafonu rootnul podle návodu na nebrandovaný tlf :D
ze nas dakto ale natahuje, co ? stale ta hlaska :PRO VAS TELEFON NEJSOU K DISPOZICI ZADNE AKTUALIZACE
(