Samsung rozdává naštvaným majitelům iPhone 4 zdarma Galaxy S

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Britská pobočka společnosti Samsung přišla na konci minulého týdne se zajímavým nápadem jak se zviditelnit a postarat se o poměrně levnou reklamu pro svůj vlajkový komunikátor Galaxy S. Nespokojeným majitelům iPhone 4 nabídla možnost bezplatného zaslání téhle novinky, přičemž veškerá komunikace probíhala skrze oficiální Twitter kanál. Samsung jednoduše reagoval na několik příspěvků (tweetů) naštvaných uživatelů, kteří si u iPhone 4 stěžovali na problémy se signálem. Akce nabrala nebývalý spád a první šťastlivci z Velké Británie už mají svůj Galaxy S doma a další čekají na doručení. Této netradiční akce si ihned všimla velká zahraniční média, která zprávy poslala dále do světa, což je pro Samsung samozřejmě skvělá reklama, navíc téměř zdarma. Počet kusů odeslaných telefonů by se totiž dal počítat na několik desítek. Co myslíte, dočkáme se někdy realizace podobného nápadu i u tuzemských zastoupení výrobců telefonů?

obrázek

Zdroj: Phandroid
Dweep
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by Dweep »

hm a co takhle nastvanym majitelum iPhone 2G? ja bych se toho telefonu tak rad zbavil a na galaxy S si uz dlouho brousim zuby:) ted uz jen sehnat seriozni shop a cenu max kolem 12k :)
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by foreveryone »

to budou dřív ty samsungy pršet z nebe než by je dávali u nás zadarmo :D :D :D
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

nejak jsem nepochopil jak by to melo fungovat? :)
to kdyz jsem si koupil iphone 4 a napisu na samsung ze jsem s nim nespokojeny tak mi zadarmo poslou galaxy S a ja si necham i iphone nebo ten jim poslu misto toho? nejak jsem to s toho clanku nevycetl ...
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

foreveryone wrote:to budou dřív ty samsungy pršet z nebe než by je dávali u nás zadarmo :D :D :D
Proč by je u nás dávali zadarmo? Tady přece všem fungují :)...
Tempter
nováček
nováček
Zařízení: Omnia i900

Post by Tempter »

Tak ten clanok je ale velmi povrchny :) Samsung UK zatial rozdal "az" 5 galaxy S ludom, ktory sa na twitter postazovali na iPhone 4. Ale nie kde-komu, len ludom s medialnym vplyvom. Napr. babe, co pracuje vo vydavatelstve, ktore vydava Wired, Ars Technica a dalsie a tieto magaziny to jasne ze napisali :) Alebo chlapovi, ktory mal problem so signalom v kancelarii aj pred tym s HTC, ale to bol na vine Orange. Teraz mal iP4, ale to uz bola na vine antena...
hellwet
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S3 + iPad 5 128GB

Post by hellwet »

ty vole to aby som si hned kupil iphone 4 :tlem: ale teraz vazne to si samsung urobil peknu reklamu lebo ked tm vrati niekdo iphone a ten niekdo ma kamosa ktory ma iphone 4 a nevie si snim rady a mu povie o tomto tak to ma samsung fakt peknu reklamu :D
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Blackberry BOLD 9780

Post by pavel1tu »

asi tu nejde o to, kolik a za kolik rozdali Samsungů (musíme brát v potaz, že výrobní cena - to jsou jejich náklady) a zprávy o tom obletí celý svět = opravdu velmi levná reklama
já výrobní cenu HW Samsungu Galaxy S odhaduji max. na 2500 Kč, víc ne :-) ale na podzim jdu do něj :-)))
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

No jde o to, do jaké hloubky výroby půjdeš. Pokud bys to vzal tak, že všechno vyrábí Samsung sám, tak možná ještě o něco méně než 2,5kKč, ale vzhledem k tomu, že nakupuje hotové komponenty od ostatních, tak je cena výrazně vyšší, protože už tam jsou nabaleny přirážky.
imatrix
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: iPhone 3G

Post by imatrix »

A tenhle znáte?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vefQ4I2wOXs[/youtube]
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by AtoM. »

imatrix: Pěknej výkřik do tmy :grin: Podívej se na nejnovější týden mobilně. Až potom co Galaxy S celej obalili do ruky a pevně stiskli, ztratil teprve 2 čárky.
Kdo ví v jakym bunkru tohle video natáčeli. Co jsi tím videem vůbec chtěl dokázat? :grin:
Tempter
nováček
nováček
Zařízení: Omnia i900

Post by Tempter »

AtoM, rovnake videa natocili v polsku priamo v predajni vo velkom nakupnom centre. V navode ku galaxy S mas celu spodnu stranu vzadu oznacenu ako "internal antena" a potom napisane -"avoid contact with internal antena"
No a skus mi povedat - kde a co merali sudruzi z consumer reports? Ved iP4 nemal signal uz pred testom "zhodenia hovoru" - tu je screen http://img829.imageshack.us/img829/3158/ip4.jpg
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

po rozsireni teto novinky nechci videt twitter kanal samsungu - tisice lidi stezujici si na iP4, jakej je to krap... :-D
Valmonte
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Valmonte »

Pred vterinou jsenm ten grif z videa zkousel na mem GALAXY a v kanclu, kde mam tri carky to okamzite spadlo na jednu. Rekl bych, ze i kdyz Iphone neni ma srdcova zalezitost, tak Steve mel v necem trochu pravdu:o)
kmozis
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung GT-I9000 Galaxy S

Post by kmozis »

Tak nevím, zkoušel jsem všemožně svůj Galaxy S rukou (i oběma) obejmout, jako je na tom videu na YouTube, ale nepřišel jsem ani o čárku, pořád 5. Asi si budu muset vzít plechové rukavice...
simonphoenix307
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC hd2

Post by simonphoenix307 »

Českej zlodějskej obchodník nám nedá zadarmo ani šroubek natož nějaký tel. :evil:
Valmonte
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Valmonte »

kmozis wrote:Tak nevím, zkoušel jsem všemožně svůj Galaxy S rukou (i oběma) obejmout, jako je na tom videu na YouTube, ale nepřišel jsem ani o čárku, pořád 5. Asi si budu muset vzít plechové rukavice...
Rekl bych, ze je to mozna tim, jestli jsi na GSM, anebo 3G. Ja sedim na Slovensku, kde je sit pomalu i ve chlevech a ten telefon to proste dela a basta. Ted jsem to vyzkousel znova a jestli si clovek da zalezet, tak jde dokonce ze trech carek na nulu :-( a ver mi, ze nedelam v plechovych rukavicich....

-- doplnění předchozího příspěvku (pon črc 26, 2010 16:30) --

Tim Slovenskem jsem myslel, ze tady maji 3G uplne vsude... Myslim, ze nasi provideri by se od Slovenska mohli hooodne a dloouho ucit.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

Tak dulezite bude asi i kvalita 3G u ryznych operatoru, to treba AT&T v americe moc kvalitni nema proto asi nejvetsi pocet pripadu, a nebo jestli je phone prihlaseny k GSM ktere by melo mit kvalitnejsi pokryti a tim padem i mensi sance strata signalu pri cloneni narozdil od 3G
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Já mám iPhone 4 doma,dovezl jsem si ho z Německa...Já nevím,jak na to ti amíci chodí,ale i když omotám iPhone celej do ruky,nestratí ani čárku,pevně zamáčknu antény,pořád se drží na stejným...možná náhodnej kus
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tempter: To není tak úplně pravda, těch odeslaných kusů bylo něco přes 20, možná více. Stačí se podívat na jejich twitter kanál, těch reakcí tam lze napočítat docela dost. Je pravda, že asi vybírali nějaké více "profláknuté" twitter účty, ale i tak je to myslím docela originální typ propagace, takže proč o tom nenapsat? :)
Post Reply

Return to “Operační systém Android”