Na Youtube.com si můžete prohlédnout zajímavé video, na kterém je prezentována aplikace pro Windows Mobile, která přináší téměř dokonalý vzhled ala iPhone. Aplikace je prezentována na E-Tenu M600, a jak udává sám autor v komentářích, jedná se o jeho vlastní aplikaci, která se spouští ve fullscreen režimu (nejedná se tedy o žádný WisBar skin nebo něco podobného).
Autor dále informuje, že tuto aplikaci nechystá pustit do oběhu na internetu, jelikož nechce mít žádné problémy s právníky Applu.
Tak musím říct, že ten chlapík odvedl hoodně velkej kus práce... tak to odemykání je fakt skvělý... a jinak ty ikonky vypadají opravdu jako wisbar desktop a pak ta aplikace na konci, tak to je lahoda, myslim, že tu neměl ještě moc hotovou, pač to byl jen text (myslim, že to kontakty nebyly)... jo a že to nechce šířit, tak to se mu nedivim, pač apple a jeho právníci by si asi nedali říct, že je to z jeho hlavy...
toto není ono... je to jenom WA a WAD pro wisbar advence a k tomu dialpad... o tom zamykání a rolování není ani zmínka... (je to taky celkem už starý topic)
Ja osobně moc iPhone nefandím, ale myslím si že si ho koupi hodně holek a někeří chlapi teda... spíč takový ti fiflenci
Podle mě iPhone nemuže konkurovat WM!!! Ale ta sprava mě příde dost namyšlená, je pravda že si asi iPhone hodně lidí koupí (uvidíme do budoucna)
MS se dooost vytahuje a u Apple to je v bleděmodrým Ale na nálákání určité masy lidu to opravdu stačí... Jinak pokud bude stát něco kolem 8 000,- tak si ho asi koupim... poku nepřileze Meizu pač jako módní doplněk, bude asi fajn...
Napsal jsem to schválně do bleskovek!!!
No pravě to se my na iPhone nelíbí modní doplněk to už strácí svoji podstatu ty PDA, když si je člověk vybírá podle vzhledu, kdyt de o to co to umý a ne jak to vypadá, nebo se snat pletu??? (jestli ano tak s PDA končím!)
S dostupnosti softwaru pro iPhone to bude hruza. Tusim na MobilManii se psalo, ze Steve oznamil, ze veskery soft pro iPhone bude dodavat pouze Apple, cimz totalne zrusili moznost vytvorit kolem iPhonu programatorskou komunitu. Pokud bude chtit nejaka firma delat soft pro iPhone, musi tu aplikaci schvalit Apple. Chtej nad tim hosanci pekne dohlizet... a pokud to bude skutecne pravda, nebude pro iPhone existovat tolik aplikaci jako pro jine platformy, bude to proste biiida.
Já bych řekl, že toto se massově rozšíří a budoucnost to má na 100%... Ovládání prstem je totiž daleko jednodušší (netvrídm, že nyní pohodlnější) než přeskakovat na tlačítkách Teď asi jen záleží jaká bude odezva atd... a jakým směrem se to ubere...
Si nemyslim, ze musi jit primo o modni doplnek. Jak jsem se tim procital, tak SW podpora aso nebude moc velka, ale myslim si, ze pro vetsinu uzivatelu, kterejm se zalibi to neubere na puvabu. Zakladni aplikace tam budou a Apple casem urcite vyda dalsi...
Myslim, ze je to spis pro uzivatele, co to chcou vyuzivat a pouzivat tak v normalnich mezich Neni to pro hracicky