jsem trošku na kříž s tímto telefonem:-) Předem všem děkuji, kterí přečtou mé otázky a byť i na jedinou odpoví.
Chtěla bych se zeptat na pár věcí(mám nejnovější verzi sw-R3AA035):
1) displej se mi neotáčí při otočení telefonu a to ani při prohlížení fotek. Otočí se jen, když vytáhnu klávesnici (celkem nepříjemné při prohlížení fotek).
2)na mou síť wifi se připojí, ale při otevření exploreru (i Opery) to zahlásí: Nelze najít server nebo došlo k chybě serveru DNS Internet Explorer. A vlastně nepřipojí se mi nic, ani skype, na nic. Nastevení wifi u mé sítě mám však správné (i síťový klíč), protože stránky občas jedou (konkrétně - první tyden telefonu mi to hlásilo tuto chybu, poté nějakou záhadou jel internet úplně v pohodě, a včera jsem nastavovala GPS a aktualizovala software, a už nejede. Jak ale říkám, nastavení sítě jsem dala jaké jem měla předtím, tak mě napadá, jestli se neastavuje ještě něco jiného někde)?
3) stáhla jsem si aplikace, některé jsem chtěla smazat, smazala jsem i i přes odstranit programy i soubor, který jsem měla v pam.kartě, přesto je stále na hlavní obrazovce (po spuštění nabídky start) tato aplikace a nejde zapnout, vymazat, nic. Nejde ani spustit. Zkoušela jsem ji najít i přes hledat, prošla všechny složky-neúspěšně. Tímto se chci také zeptat, jak smazat či spravovat různé věci na hl.obrazovce? Není zde totiž žádná nabídka, tento soubor jde vždy jen otevřít, není zde nějaká možnost dát jej do složky atd..
4)mám navigaci IGO, ale nechce mi to najít žádnou GPS. Vím, že X2 má s tímto problémy, ale četla jsem, že nová verze SW tento problém vyřešila. Nemáte někdo s tímto zkušenosti, popř. nainstalovanou navigaci, kterou byste mi doporučili?
Děkuji Vám všem, kdo alespoň na nějakou část odpoví...