Synchronizace přesouvá informace do poznámky

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
geoffrey
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a

Post by geoffrey »

Tak jsem narazil na další mírně "infarktovou" vlastnost. Rozchodil jsem HTC Sync, sice se někdy připojí, někdy ne, ale nakonec Outlook vždycky zesynchronizuji. Jaké bylo ale mé překvapení, když jsem zjistil, že mě desítky infomací u kontaktů přesunula synchronizace do Poznámky u kontaktu, kde se samozřejmě poté nenabízí. Fakt mě málem švihlo... U některých kontaktů vše, takže to vypadá, že kontakt je prázdný, u některých jen emailové adresy, telefony zůstaly. Už jsem toho o synchronizaci pomocí HTC Sync načetl mraky, česky i anglicky, ale nemám tušení jak tohle vyřešit. Už jsem to 2x opravil ručně a ono mi to udělá zase, ale jinde a jinak :evil: Co s tím mám dělat. Tohle se mi opravdu za více než 7 let práce s WM nestalo. Upozorňuji, že mám více než 500 kontaktů a u většiny z nich několik čísel a emailů ... Jinak jsem již vyzkoušel různé varianty, typ kontaktů Telefon, typ kontaktů Google, synchronizaci pomocí Companionli softu, zdroj Outlook, zdroj Gmail atd. Vždycky to udělá něco blbě !!! Naposledy mě zůstalo u kontaktů viditelných pouze 19 !!!! emailových adres asi tak ze 450, zbytek je zmigrovaný do Poznámky. :?:
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950

Post by Radek Jahoda »

V outlooku nastavit gmail. Synchronizace gmailu a outlooku. Následně gmailu a telefonu. Cca 300 kontaktů mi to takhle synchronizovalo bez probémů.
Post Reply

Return to “HTC Desire”