Vodafone spustil 3G v Plzni a okolí
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Už zhruba od pondělí se dal v Plzni zachytit HSDPA od Vodafone, ale signál byl kolísavý a pokrytí nebylo oficiálně oznámeno. Dnes vydal Vodafone CZ konečně tiskovou zprávu o dokončeném pokrytí Plzně a okolí sítí 3G. Rychlost je až 10x větší oproti dosavadnímu EDGE a stávající zákazníci si nemusí objednávat žádný speciální datový tarif, 3G mají k dispozici automaticky.
V rámci rozšiřování pokrytí velkých českých měst sítí třetí generace ale Vodafone zároveň zavedl datový tarif "Internet v mobilu naplno" s FUP 500MB za cenu 177,- Kč měsíčně (včetně DPH).
P.S.: 2 LoG.ism: Díky za link ;)
V rámci rozšiřování pokrytí velkých českých měst sítí třetí generace ale Vodafone zároveň zavedl datový tarif "Internet v mobilu naplno" s FUP 500MB za cenu 177,- Kč měsíčně (včetně DPH).
P.S.: 2 LoG.ism: Díky za link ;)
-
Jacob Bee
- nováček

- Zařízení: Xperia Z3
To kolísání jsem nepociťoval, každopádně jsem rád, že jsme se dočkali a můžeme surfovat rychlostí, která je v Evropě standard.
Mně za link neděkuj. Vodafone to hodil dneska na Twitter.
A jen bych doplnil, že ten tarif je za tuhle cenu do konce října, potom stojí tři stovky.
Mně za link neděkuj. Vodafone to hodil dneska na Twitter.
A jen bych doplnil, že ten tarif je za tuhle cenu do konce října, potom stojí tři stovky.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

jj, já vim, ale dřív, než to hodili na twitter, jsem si toho všiml u tebe na profilu FB. Jinak na Světovaru mám ocelový 4 čárky, tosamý v centru a třeba v Liticích (což mě hodně příjemně udivilo), ale kolísalo mi to na Borech a na Sylvánu jsem dokonce ztrácel signál úplně, ale to bylo ještě před dokončením pokrytí. Jinak si pískám, je to přesně tak, jak píšeš - konečně k nám dorazil Evropský standard a nemusím kvůli tomu chodit za vyděrači O2, nebo k T-Mobile, od kterýho jsem před 3 lety utekl.
Jakej máš datovej tarif?
Jakej máš datovej tarif?
-
Jacob Bee
- nováček

Klasickej internet v mobilu za 177,- s daní, ale nevim, jak si aktivovat ten naplno alespoň dočasně, protože v "Samoobsluze" ho nemam. Ale nevadí. Stejně jsem někde připojenej k WiFi a za pár dní/týdnů letim do zámoří na delší dobu, takže to zatim nepotřebuju.
Každopádně, aby si ostatní udělali představu o pokrytí Plzně:

Zdroj: vodafone.cz
- Ten prázdnej flek, vlevo od centra, je Škodovka, takže tam to pokrytí netřeba.
Každopádně, aby si ostatní udělali představu o pokrytí Plzně:

Zdroj: vodafone.cz
- Ten prázdnej flek, vlevo od centra, je Škodovka, takže tam to pokrytí netřeba.
Re: Vodafone spustil 3G v Plzni a okolí
To zas bude mit Vogl aspon o cem psat :D
-
Jacob Bee
- nováček

Nazdar Dyjáku! 
Ten si toho určitě ještě nevšiml..
Ten si toho určitě ještě nevšiml..
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

2 DJ: No copa Vogl, ale RH už je taky Plzeňák, ten určitě něco vyplodí 
2 LoG.ism: Já mám pořád ten tarif Student online za 87,- Kčpm, 500MB FUP mě sice láká a 177,- Kčpm by mě taky nezabilo, ale píšou, že bude jenom do října a pak jsem taky přemejšlel, co bych tím získal. Čistě na surfování je 500 MB až moc, ale kdybych chtěl poslouchat online radia, tak to zas bude během pár dní fuč.
2 LoG.ism: Já mám pořád ten tarif Student online za 87,- Kčpm, 500MB FUP mě sice láká a 177,- Kčpm by mě taky nezabilo, ale píšou, že bude jenom do října a pak jsem taky přemejšlel, co bych tím získal. Čistě na surfování je 500 MB až moc, ale kdybych chtěl poslouchat online radia, tak to zas bude během pár dní fuč.
-
Jacob Bee
- nováček

Radek už je taky ze z Plzne?
Já, co jsem se ted díval na statistiky telefonu, tak víc než 150MB za mesíc nespotrebuju.
Doufam, že náš operátor uvolní nový tarify, abychom si ten net aspon užili, jinak to vude o nicem.
btw. Jak tak koukam, mohli jsme tohle rozebrat na WLM a ne tady, na Jirkove poli.
Já, co jsem se ted díval na statistiky telefonu, tak víc než 150MB za mesíc nespotrebuju.
Doufam, že náš operátor uvolní nový tarify, abychom si ten net aspon užili, jinak to vude o nicem.
btw. Jak tak koukam, mohli jsme tohle rozebrat na WLM a ne tady, na Jirkove poli.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Dyť sem to schválně zakládal v OT sekci ;)
No teď sem koukal na ceny u T-M a O2 a teda sme na tom ještě pořád dobře. Jinak RH je Plzenak už delší dobu, akorat se to tutlalo, bydlí někde na Locháči myslim.
No teď sem koukal na ceny u T-M a O2 a teda sme na tom ještě pořád dobře. Jinak RH je Plzenak už delší dobu, akorat se to tutlalo, bydlí někde na Locháči myslim.