Vyzkoušejte beta verzi Trillianu pro BlackBerry

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

IM klient Trillian získal svou popularitu především díky velmi úspěšné verzi pro PC a Mac. Později přišli autoři s mobilní aplikací pro iPhone a nyní vstupují i do světa ostružinových telefonů. Trillian pro BlackBerry se v současné době nachází v testovací beta verzi, která se podle prvních reakcí uživatelů chová velice stabilně. Prostřednictvím Trillianu můžete komunikovat v sítích Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, Facebook Chat, AIM, ICQ a Google Talk. Program samozřejmě umí běžet na pozadí, a pokud vám někdo napíše, upozorní vás prostřednictvím ikonky v horní liště, případně rozbliká LED diodu telefonu nebo přehraje nastavený zvuk. Verze pro BlackBerry si poradí i s odesíláním obrázků nebo fotografií pořízených vaším telefonem.

obrázek

Zkušební beta verzi si můžete stáhnout z oficiálních stránek. Po vydání finální verze bude platnost bety omezena, ale do té doby ji můžete používat bez jakýchkoliv omezení.

Za tip na bleskovku děkuji našemu čtenáři s přezdívkou Juice84man.
Czoreeno
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry 8900 Curve

Post by Czoreeno »

Používám a jsem maximalně spokejen :)
trancewave01
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Nexus 6

Post by trancewave01 »

Já jsem byl taky spokojený, ale poslední 3-4 dny mi to stále hází chybu připojení, takže nevím co se to děje. Ostatní IM mi jedou bez problémů.
Post Reply

Return to “Systém, aplikace a hry”