Samsung Galaxy S je od dnešního dne skladem u Sunnysoftu

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Před malou chvílí jsem dostal od společnosti Sunnysoft informaci, že očekávaný Samsung Galaxy S z oficiální distribuce určené pro český trh, je konečně skladem. Pokud jste četli naše preview, pak jistě víte, že jde o velmi dobře vybavený komunikátor, kterému vévodí 1 GHz procesor Samsung Hummingbird a 4" WVGA displej vyrobený technologií Super AMOLED. Samsung Galaxy S je postavený na operačním systému Android 2.1 a během srpna by se měl dočkat upgrade na verzi 2.2, která přinese plnou podporu Adobe Flash 10.1 či možnost instalace aplikací na paměťovou kartu. Jak už bývá u Samsungu zvykem, systém není ochuzen o uživatelské rozhraní TouchWIZ 3.0.

Image Image Image

Sunnysoft jej nabízí buď v klasické 8GB verzi za cenu 12 990 Kč včetně DPH nebo v různých balíčcích obohacených o zajímavé příslušenství.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Nechť žije reklama!
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

GreenArrow: A máš proti tomu něco? Sunnysoft mi telefon půjčuje na recenzi, takže tu funguje nějaká forma spolupráce. Tak se pro příště takových komentářů s nulovou informační hodnotou zdrž.
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Jenom ten blesk chybí. Jinak by to byl skvělý telefon. Škodá, že je od samsungu. Moc jim nevěřím.
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

A nevěříš jim konkrétně proč?
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

Do dnešního dopoledne jsem váhal mezi Samsungem Galaxy S a HTC Desire. U každého z oněch zařízení bych ale musel dělat nějaký kompromis. Tu dětinské prostředí TouchWIz a plastový vzhed, tam zase menší displej, horší grafickou akceleraci a horší foťak a video. Já ale kompromisy nechci. Počkám do října, to teprve přesně po dvou letech vyměním svého Blackstona. HTC Desire HD by měla být snad 100%ní volba, když vidím ony specifikace a hlávně lákadlo v podobě jednoho kusu hlíníku. A ty větší rozměry mi vadit nebudou, mobil v kapse nenosím.

Jenom takové doplění okrajem, Jirka Hrma mi tady už podstrkoval HTC Touch HD v jeho první den prodeje u SunnySoftu, samozřejmě jsem si jej ale zakoupil jinde za mnohem lepší cenu :) ...na kecy o šedivkách jsem připraven :) Ale jako nic proti, chápu, že SunnySoft hodně pomáhá chodu SmartManie, tak proč by tu nemohl dát Jirka reklamu...
prcko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, 520

Post by prcko »

Dnes som mal moznost tento samsung vyskusat je to rychly telefon a ten display bol skvely na milestone som si zvykol na klavesnicu a ta by mi tam urcite chybala ale dalo by sa to bez nej prezit netusim ako to bude s displayom na slnku a s vydrzou baterie uvidime podla skusenosti tych co si ho kupia samsung urobil riadny krok ku predu oproti ich prvym modelom s androidom ak na milestone nebude update na froyo budem nad nim uvazovat htc som po dlhych rokoch pouzivania zavrhol
drfr
nováček
nováček

Post by drfr »

Mám simplexní dotaz-roky používám WM a chtěl bych změnu...jak se upgraduje Android 2.1 na 2.2 . U WM to bylo pro běžného uživatele dost náročné...díky za odpověď.
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

Update systému bude probíhat prostřednictvím synchronizačního a zálohovacího nástroje Kies, který Samsung nabízí na svých stránkách ke stažení zdarma. ...přesně takto to píše Honza Láska na MobilManii.
let77
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by let77 »

No to je rychlost já už mám telefon nejmíň měsíc doma.
Dweep
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by Dweep »

Bude u nas v CR vubec dostupna 16GB verze?
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

let77 wrote:No to je rychlost já už mám telefon nejmíň měsíc doma.
A dozajista z oficialni ceske distribuce :roll:
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Jíří Hrma: Já jen jestli by nebylo lepší udělat nějakej reklamní panel na levé straně,jako je na pravé ten s iPadem a těma dvouma laptopama,jak to cpat do článků..ale je to tvůj web,já už radši držím ústa
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

let77: Ano, ze zahraničí už se dá telefon sehnat několik týdnů, ale tady je řeč o oficiální české verzi.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

GreenArrow wrote:Jíří Hrma: Já jen jestli by nebylo lepší udělat nějakej reklamní panel na levé straně,jako je na pravé ten s iPadem a těma dvouma laptopama,jak to cpat do článků..ale je to tvůj web,já už radši držím ústa
osobne reklami vobec nesledujem,mne vyhovuje taketo info davat do bleskoviek. Predovsetkym je to zaujimava a uzitocna informacia(nie reklama) co ma svoje miesto v bleskovkach.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

do clanku se nic necpe jenom tak .. to ze jirka napise ze dekuji sunnysoftu za pujceni pripadne ze napise ze uz ho tam maji skladem v bleskovce ktere je o tom ze uz je galaxy v oficialni distribuci tak napise i kde se da koupit pokud je to sprateleny obchod a nenapise " je v cz distribuci a shanejte si ho kde chcece :p " je to spise protisluzba nez reklama ... muzeme byt radi ze jirka ma tady ten zdroj a muze nam psat recenze a nemusi obihat nevim jake obchody jestli by mu ho nahodou nepujcili a vychazeli by recenze s pul rocnim zpozdenim jako na idnes :)))
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

barberry.pha to pěkně popsal. Ono sehnat telefon na recenzi v dobrém termínu je občas fuška a v tomhle mi Sunnysoft vždy vychází vstříc, takže ano, je to jakási protislužba. A těm, komu se to nelíbí - nikdo vás nenutí na nadpis bleskovky klikat, navíc je přímo v názvu uvedeno, že se to týká Sunnysoftu, takže to není žádná "skrytá reklama" až po rozkliknutí, ale celkem jasné a srozumitelné sdělení.

edit: Zrovna teď mi kurýr doručil Galaxy S, tomu říkám rychlost (odeslán byl včera navečer). Jde se testovat :)

Image
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

No, někdo by také mohl říci, že výsledná recenze a její verdikt může být také takovou protislužbou. Přeci jenom já, jako prodávající, který půjčí určitý produkt na recenzi, očekávám od recenzenta určitý typ loajality (tzn. že daný produkt "nestrhá"). Jinak by se také mohlo stát, že se recenzent příště žádné zápůjčky nedočká. Každopádně, tuto nezávislost si nemůže dovolit každý (nakupovat testované produkty "za své").

Tímto jsem chtěl říci, že by bylo dobré striktně oddělovat reklamu.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

elcrys: Vím jak to myslíš, ale toho se na SM určitě bát nemusíš. Když se mi na telefonu něco nelíbí, tak to do recenze napíšu a kecat si do toho nenechám. A zrovna Sunnysoft mi ještě nikdy žádnou recenzi nepřipomínkoval.
mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black

Post by mlndsk »

2elcrys:

presne toto jsem chtel napsat.

Bohuzel, v CR neni mnoho novinaru/novin/casopisu a uz vubec ne webu, kde by clovek mohl ocekavat skutecne nestranny test. Pamatuji se na prednasku jednoho nejmenovaneho pana, ktera byl zakladatelem jednoho polularniho internetoveho media v CR, ktery rikal, ze samozrejme clanky pisou s jistym stupnem "loajality" a ze to delaji vsichni. usmevne pak bylo, kdyz mi o mesic pozdeji zastupce daneho media tvrdil, ze to neni pravda, po prezentaci nazoru jeho sefa neochotne priznal barvu.

Je mi jasne, ze na tomto portale se nikdy nevyskytne opravdu drsny az Hulanovsky pravdiny nazor, protoze by jednoduse priste SS nic neposlal, nebo by si to tam 2x rozmysleli. To je holy fakt a autor to nepopira.

Kazdopadne reklama ma byt striktne vymezena a v tomto pripade se tak i stalo. Tim padem vime, jak recenze Galaxy dopadne - dobre :-)
Post Reply

Return to “Operační systém Android”