Další recenze vyšly na serverech Winsupersite, PCmag, CNET a Wired. Snad se prototyp WP7 zařízení brzy zatoulá i do České republiky, abych se mu také mohl podívat na zoubek a napsat nějaké první dojmy.
Zdroj: WMPowerUser

Cílová skupina senioři ( neprávem opomíjená), moc telefonů s giganticky velikým písmem nemajíhtcjirka wrote:To plytvani s mistem a obrovsky font me teda fascinuje

když vidim ty zběsilí ikony tak i kolenemhtcjirka wrote:Zase se ta skvela kapacitni technologie bude moct u WP7 ovladat i loktem,nebo palcem u nohy

To uz jsem taky postoval pred nekolika mesici ;o) Pravda nasi dedeckove a babicky si zaslouzi techniku a takovou, aby ji rozumneli ;o)jacek wrote:Cílová skupina senioři ( neprávem opomíjená), moc telefonů s giganticky velikým písmem nemajía WP 7 sedne jak zadek na nočník
Dokazu si predstavit navrh bytu podle tvych predstav. Stul, zidle, okno, bile steny, pudorys do ctverce... mozna jeste nejakou rostlinu na stul ale hlavne NE ZADNY KVITKO :o) Mam pocit ze spoustu lidi by nejradeji videlo svet ocima psa...tslany wrote:Ta jednoduchost ovládacích prvků vypadá na displeji zařízení mnohem lépe než na PCRozhodně krok vpřed narozdíl od obludných, pestrobarevných grafických udělátek typu Sense
jj ale jenom doma, protoze do venkovnich prostor telefon neni, jak se nas vyrobci snazi presvedcit :o) Mozna tak jeste do kavarny, ale to uz je trochu uzivatelska troufalost :o)htcjirka wrote:Zase se ta skvela kapacitni technologie bude moct u WP7 ovladat i loktem,nebo palcem u nohy :o)

Mno taky cekam na Android ale teda prvni vec co me u Sense odpuzuje je ta otresna spodni lista do oblouku brrr... Jinak HTC si hodne kazi dojem ze Sense tou prisernou barevnou tapetou, ktera se da samozrejme zmenit, ale jak take rikame mi grafici "Ukazana plati" a ti co nemaji radi prilisne prebarveni, mezi ktere take patrim, ale nemaji moc velkou predstavivost, aby si jako ja dokazali predstavit jinou tapetu, tak to na ne hned zapusobi jako velka kycovita prebarvenost :o/prcek15 wrote:Děs a hrůza, já jsem na 99.9% rozhodnut pro Android zařízení s HTC Sense (do konce roku).

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest