Reklamace

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Honys1983
nováček
nováček
Zařízení: GT-I9100

Reklamace

Post by Honys1983 »

Zdravim, stala se mi nemilá věc s HD2 a to že mi prasklo zadní sklíčko které chrání čočku fotoaparátu :-(
http://img191.imageshack.us/i/05042010071.jpg/
http://img406.imageshack.us/i/05042010069.jpg/
HD2 jsem nosil v kapse dislplayem k noze :) v originál koženém pouzdru.
Je zakoupen skrz net u Alza.cz.
Jestli se nepletu, tak mi reklamaci neuznají, protože je to mechnické poškození že???
Tím pádem se Vás ptám, na kolik může vyjít oprava??? Stačí když vymění jen ono sklíčko, nebo to bude něco hoodně nákladného? Jaký máte názor a jak by jste postupovali?
Mockrát díky za cenné/zkušené rady.
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Reklamace

Post by Milan Pištělka »

Já bych se ptal rovnou ve VSP Data Tábor, kde se provádí záruční i pozáruční servis.
Jejich stránky zde. Alzu je možné vynechat a hned komunikovat se servisem.
Když se na to koukám, tak si myslím, že to bude celé jeden modul, takže hádám cenu poněkud vyšší - ale snad se mýlím.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Reklamace

Post by mike-biker »

Samotné sklíčko je pakatel, ale trochu to natáhnou, ptz. se jedná o nový model. Já bych to viděl i s prací tak do 800-1000 Kč. Za rok to bude za hubičku!
Honys1983
nováček
nováček

Reklamace

Post by Honys1983 »

Vyjádření VSP DATA:

Pokud je poškozené jen sklíčko fotoaparátu tak by se cena pohybovala okolo 800Kč bez DPH za nový housing. Pokud by však byla poškozena i samotná kamera tak by se cena pohybovala okolo 2000Kč bez DPH

Housing: http://www.mnshop.cz/zbozi-2783-kryt__h ... tc_leo.htm

Kamera/fotoaparat je ready, tak snad to na me nezkusi. Zitra si mobil vyzvedava smluvni kuryrni sluzba. Verim v profesionalni jednani VSP DATA a doufam ze bude vse okay. :?:

PS: Jsou povinni mi dodat puvodni poskozeny housing, nebo si muzou ponechat?
Pavel Easy
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Reklamace

Post by Pavel Easy »

Doporučuji zkusit zajít do normální optiky a zeptat se, zda by ti tam sklíčko nedali. Vybrousit ho určitě umí, jde o to, zda zvládnou jeho vsazení, resp. vyndání rozbitého. Cena by mohla být výrazně nižší, nemluvě o čase.
Zdraví Pavel
Honys1983
nováček
nováček

Reklamace

Post by Honys1983 »

Takže MT mám od 14.4 opraven. Mrzí mě že to brali jako pozáruční, ušetřil bych nějakou stovku za dopravu DPD.
Příště (doufám že žádné nebude) si na to dám bacha, je mi jasné že mechanické poškození se musí uhradit, ale tu dopravu jsem měl mít zadarmo pokud je MT v záruce. Aspoň mi to tvrdila jedna paní z VSPDATA.

Celkem to vyšlo na 1091,00 Kč s DPH.

Nečekal jsem takouvou rychlost opravy, buď je tím že jsem si to hradil sám, nebo jsou machři :?:

Záruka: pozáruční (poškozeno zákazníkem)
Stav zakázky: Zakázka je ukončena a zařízení bylo odesláno zpět zákazníkovi.
Reklamovaná závada: Prasklé sklíčko fotoaparátu
Zjištěná závada: Závady popisované zákazníkem se projevily. Prasklé sklíčko krytky fotoaparátu. Poškozeno zákazníkem, placená mimozáruční oprava.
Zpráva technika: Na zařízení byla na přání zákazníka provedena mimozáruční/pozáruční placená oprava: výměna housingu. Telefon uveden do továrního nastavení. MT prošel testem funkčnosti v pořádku.
Provedená akce: opraveno
Průběh opravy
Zaregistrováno: 12.04.2010
Přijato do opravy: 12.04.2010
Cenová nabídka: 13.04.2010
Schválení c.n.: 14.04.2010
Odesláno zpět: 14.04.2010
simon25
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Reklamace

Post by simon25 »

koukni sem.
http://cgi.ebay.com/OEM-Camera-Lens-Gla ... 35aa6f6924" onclick="window.open(this.href);return false;
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: DesireS

Reklamace

Post by by PeITeeR »

Tak mne se stalo to same a vysledek (
Plocha.rar
1
(23.65 KiB) Downloaded 98 times
) je takovy ze samotny housing,teda podle toho co pisou,vyjde na nejakych 300...zbytek radsi ani nebudu moc komentovat.Prace,posta-vyzvednuti,odeslani..,diagnostika...No radsi ani nechtejte vedet co si o tom myslim.Jakmile maji sanci o mimozarucni opravu tak se na nas vyradi jak :twisted: ...lol

edit: tak vyreklamovano,vemenen komplet displej,housing,vcetne sklicka..Jelikoz pry udelali v servisu nejakou chybu s papirama tak jsem patil asi 360,-.Jenze mobila jsem tam nechal hned znova,jelikoz se uplne zapomeli podivat na muj dalsi bod reklamace a to ten zelezny (ci co to je) zadni kryt baterie.ktery nedrzi jak ma a neustale odpadava,coz byl nejvetsi trn v pate.Takze jsem opet bez omg..

edit2:Po zprvu skvele vyrizene reklamaci byl Leo jak novy,ale...Chtel jsme fotit a fotky to fotilo strasne,bez ohledu na ROM.Oproti stavu pred reklamaci fakt sileny.Coz pro me byla posledni kapka a Lea jsem prodal,uz me totoiz hlavne nebavilo ho nabijet kazdy den.Takze po roce na Xperii X1,3/4 roce na Leovi prechazim na N82..
BB all..
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Reklamace

Post by htcjirka »

e mi jasné že mechanické poškození se musí uhradit, ale tu dopravu jsem měl mít zadarmo pokud je MT v záruce.
To jsi na velkem omylu,je to oprava mimozarucni,protoze jsi si to zpusobil sam,proto ani doprava nemuze byt zdarma,ikdyz samozrejme nadale je telefon v zaruce.Kazda oprava na prani zakaznika kdyz si neco poskodi ikdyz je telefon v zaruce je pozarucni.
Post Reply

Return to “HTC HD2”