nastavení počasí pro aktuální místo

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

možná hloupý dotaz... na hd2 jsem měl na pohotovostním displeji viget počasí, který se aktualizoval podle místa, kde jsem se zrovna nacházel (včetně názvu lokality). včera jsem měl na desire počasí a v levo bylo napsané aktuální poloha. v noci jsem aktualizoval fw a dnes mi to na pohotovostním displeji ukazuje počasí a píše česká republika. (určování polohy mám povolené) a z boha to neumím zaměnit na určení pro aktuální místo. poradíte mi někdo, co jsem blbě změnil v nastavení???

btw: nejde to nastavit jako u hd2, aby mi to psalo i to, kde jsem "název města, vesnice"???
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by foreveryone »

mě se zdá že si to dělá co chce, když sem byl v ostravě, tak mi to psalo i část města např. svinov nebo poruba, ale když jsem doma tak jenom česká republika - těžko říct kde je chyba :(
Tuna
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Post by Tuna »

Taky mi to funguje podivně. Někde píše skutečný název města, někde jen "aktuální poloha" a někde "Česká republika".
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

někdy to nepochopitelně zobrazuje slunce v noci, místo měsíce...

navíc jsou chyby v překladu do češtiny. např, při jasné obloze v noci to pod měsícem píše "vymazat" místo "jasno". podobné problémy byly na HD2 opraveny geeky. obávám se, že to u desire nebude tak rychlé :?:

-- doplnění předchozího příspěvku (ned črc 25, 2010 18:27) --

stáhl jsem z marketu free ap. WEATHER FORECAST/weather widgets (yr.no)/ a zobrazení počasí pro aktuální polohu funguje naprosto bezproblému i pro malé dědiny. to znamená, že problém je ve widgetu sense.

sice to není tak graficky povedené a je to v angličtině, ale učel to plní výborně
Post Reply

Return to “HTC Desire”