Zdravím,
mám zvláštní problém, s kterým si už opravdu nevím rady. Instaloval jsem do svého HD2 nějaké nové programy pro úpravu sence (cookie's home tab, nového task managera apod.) telefon si mi ovšem začal šíleným způsobem vybíjet.
Vybíjení jsem přisoudil novým programům a úpravám v registrech, takže jsem se rozhodl to celý shodit nainstalováním nové ROM (z úplně první rom jsem nainstaloval oficiální 1.66 pro náš region + oficiální češtinu od SunnySoftu), v telefonu jsem zformátoval i svou 16GB class 6 micro sd kartu. Během instalace nevznikl absolutně žádný problém, pro jistotu jsem dal po instalaci ROM hardreset (i když jsem dle zdroje nemusel), po instalaci češtiny znova a co se nestane i přes to, že v telefonu neni VŮBEC NIC od třetích stran? - Baterie šla přes noc přes 50% dolu!..Nejde však vybití stylu každou minutu neměnně o nějakých x procent..Vybíjení postupuje adekvátně, jakoby telefon při nepoužívání mohl vydržet 2 i víc dnů. Ale v jistém momentu se něco stane a baterka jednorázově z ničeho nic klesne o 30%..
Proto se chci zeptat, zda-li by někdo nedokázal smysluplně poradit. Vzhledem k tom, že v telefonu opravdu vůbec nic neni - jen nová ofiko rom a čeština (data jsem na noc vypnul režimem letadlo), přisuzuju v tuhle chvíli problém spíš samotné baterce. Telefon jsem si koupil hned po jeho uvedení na český trh, takže je možné že baterie je už stará. Nevím, co myslíte vy?
Dále pak nabíjim originálním kabelem, který je kapánek překouslý (vypadá v pohodě, až na jisté místo, kde se urval kus té černé hmoty) - je možný, že kabel probíjí a baterie se tak v zásadě nemůže řádně nabít ačkoli telefon hlásí 100%?
Pak mám otázku ještě jednu možná trochu hloupou..Vymaže se pouhou instalací nové rom přes pc do telefonu, VŠECHNO staré v telefonu, že ano?
moc prosím o radu, na netu můj problém nikde není, všude se řeší vybíjení kvůli něčemu neoficiálnímu (g-alarm, zoomer atd.) a postupné rovnoměrné vybíjení..U mě se to ale 3 hodiny tváří výborně a najednou z ničeho nic je půl kapacity v háji a nic neofiko instalovaný nemám..
Předem mockrát děkuju
extrémní vybíjení i v čistém telefonu
-
terrycooper
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC HD2
je tu někde aplikace, která měří vybíjecí proud, zkus najít vlákno, nainstalovat a sledovat
Domnívám se,že by vybíjení mohlo mít na svědomí aplikace počasí. Už velmi dlouho přetrvávají problémy s určováním polohy
a pak i čas od času se objeví chyba při stahování dat o počasí. Ale mohu se mýlit.
a pak i čas od času se objeví chyba při stahování dat o počasí. Ale mohu se mýlit.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Nač to dramatizovat, napřed zkusit prohodit baterky. Tím bych vyloučil jednu možnou příčinu a pak to ještě může být HW problém. Na Soft bych to po těch hokus pokusech už neviděl!
-- doplnění předchozího příspěvku (úte črc 13, 2010 0:46) --
Nač to dramatizovat, napřed zkusit prohodit baterky. Tím bych vyloučil jednu možnou příčinu a pak to ještě může být HW problém. Na Soft bych to po těch hokus pokusech už neviděl!
-- doplnění předchozího příspěvku (úte črc 13, 2010 0:46) --