HTC Touch2

Diskuzní fórum pro majitele telefonů od HTC se systémem Windows Mobile
Post Reply
ondrax
nováček
nováček
Zařízení: HTC TOuch2

HTC Touch2

Post by ondrax »

Dobrý den dnes jsem si koupil tento telefon a vůbec nevím kde tady o něm něco najdu nějaké téma nebo nějaké hry ke stažení . Děkuji
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

HTC Touch2

Post by Tomáš Kubec »

Jelikož se jedná o WM přístroj, tak můžeš použít prakticky vše pro WM. Hlavní je aby to podporovalo rozlišení tvého přístroje.
ondrax
nováček
nováček

HTC Touch2

Post by ondrax »

Jj a mohli by jste mi někdo vysvětlit jak se instalují hry ? Vůbec to nechápu nebo kde najdu nějaký návod :(.....
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

HTC Touch2

Post by barberry.pha »

Zkus pouzit kolonku hledat a napsat tam treba .cab nebo .exe, jsou to zakladni veci ktere se tady pprad opakuji tak zkus chvili hledat pouzit google atd a neco si precist o pristrojich s windows mobile
ondrax
nováček
nováček

HTC Touch2

Post by ondrax »

Aha tak už jsme to našel ale mám ještě jeden dotaz telefon jsem nekupoval nový ale starší a je tam škaredý kryt přední bude tam pasovat kryt z HTC touch2 PRO ?? Tohoto krytu je na ebayi plno ale na HTC touch2 jen jeden a to za 50$ + pošta
barberry.pha
smartstar
smartstar

HTC Touch2

Post by barberry.pha »

Myslis telefon htc touch pro 2 ? jinaci kryt nez na touch2 tam tezko das ....
ondrax
nováček
nováček

HTC Touch2

Post by ondrax »

No potřebuji jen přední část takže to musí být přímo na HTC touch 2 jinak to tam nepasuje jo ?
http://cgi.ebay.com/HTC-Touch-Pro-2-II- ... 2a07dccba4" onclick="window.open(this.href);return false;

edit by admin: Nedávej linky do CODE, je to zbytečné a nauč se používat tlačítko Upravit příspěvek!
barberry.pha
smartstar
smartstar

HTC Touch2

Post by barberry.pha »

Tak ono hlavne touch pro 2 je uplne jiny telefon a ma o dost vetsi displej a tim ze kazdy model od htc je jiny tak pochybuji ze to co zamyslis jde vubec udelat
Fabi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Touch2

HTC Touch2

Post by Fabi »

Zdravím mám takový problém,poté co jsem si do htc touch2 nainstaloval navigaci tomtom přestal fungovat Bluetooth,tak nevím co stím jestli by pomohlo tovární nastavení nebo něco podobného,trochu se bojím co všechno by se smazalo tím nastavením tak nevím.Děkuji za radu.
pepa333
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC

HTC Touch2

Post by pepa333 »

Kdybys trochu hledal, tak na mnoha místech se to probírá. Ve složce Windows je potřeba smazat soubory BtCoreIf.dll, BtSdkCE30.dll a provést soft reset.
Stačilo zadat do Googlu frázi "nefunkční bluetooh tomtom" a odpověď jsi měl hned!
Post Reply

Return to “HTC”