HTC HD2 vs. HTC EVO 4 vs. IPHONE 4 vs. Motorola Droid X

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
heco9
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by heco9 »

Nazdar chlapi,

vytvoril jsem takove mensi tema, kde bych se Vas chtel zeptat, ktery mobil by jste si poridili (samozrejme pokud bude Motorola Droid X,HTC EVO 4 pro Evropsky trh) , popr. na ktery by jste si chteli pockat o nemz vite ze to bude kvalitka a vyhovouvat dostatecne.

Ja byl pred rokem a neco vlastnikem iphone 3G. Po pravde receno ze jsme s nim byl spokojen, jen mi vadila slaba vydrz baterie. Pozdeji jsem si koupil NOKII N97 a to byla opravdu velka chyba prejit na odporovy displej a jeste se symbianem. Byl jsem rozmazleny IPHONEM tak jsem potreboval neco podobneho, ale co nebude mit takove problemy s baterii.
V te dobe prisel na trh HTC HD2 s paradne velkym displejem a ohromil me skoro ve vsech smerech.

Jenze jak moc dobre vite, nekdo si takovou novinku uzije rok a pak se ji nabazi a kdyz zjistuje ze prichazeji lepsi stroje tak zacne spekulovat, ktery bude na rade.

Chtel bych se zeptat na Vase nazory. Jestli by jste do budoucna zustali u HTC HD2, nebo presli ja jeden z techto mobilu HTC HD2 , HTC EVO 4 , IPHONE 4 , Motorola Droid X , popr. jestli vite o nejake jine masine co ma prijit na trh a je za to si na ni pockat. Piste piste.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

Iphone 4 :) po prechodu na iphone jsem max spokojeny, jsem uz liny neco resit takze mi to vyhovuje a zjistuji ze s nim muzu delat veci ktery jsem si myslel ze jdou jenom s wm, porad me necim mile prekvapuje, takze za me pristi rok pri prodluzovani smlouvy iphone 4 :)
heco9
nováček
nováček

Post by heco9 »

Mas pravdu . . . s WM musis teoreticky porad neco resit, to je jedna s veci, se kterou bych se priklonil k Applu
Drbo
nováček
nováček

Post by Drbo »

No tak jak jsem se dočetl, s iP 4 tě dokonce ani nikdo neobtěžuje telefonáty, protože se nedovolá... 8-)

Ale vážně - pro mě jsou nejpodstatnější aplikace Word a Excel, s kterými na mobilu pracuji denně, potřebuji je mít ve formátu, se kterým pracuji ve svém desktopu - a proto je pro mě vlastně jedinou volbou HTC HD2. HD2 mám jen krátce, ale jsem víceméně nadšen, strávil jsem jeden víkend úpravami a nastavováním, a od té doby to frčí přesně jak potřebuji... a hlavně jak jsem si to představoval, když jsem ho kupoval.
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

podívej se taky na Samsung galaxy S.... a pokud se do evropy dostane verze Galaxy S "Fascinate" pro operátora varizon, tak to bude velmi zajímavý foun
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 4S

Post by jonathanio »

Z tech co jsi dal na vyber bych vybral asi Droid. Evo mne zklamalo vykonem, HD2 ne, protoze zatim nemam v planu se vracet k WM a iPhone 3GS jsem kdysi par dnu mel a pak jsem ho vratil prodejci, protoze mi vubec nevyhovoval, v iP4 asi moc velky rozdil nebude.
heco9
nováček
nováček

Post by heco9 »

anawarr :

ja bych dla spis prednost jednomu z techto 4 mobilu, je otázka jestli je vubec budu mit na vyber( samozrejme HTC HD2 mam, ale nevim jestli u nej zustat). Samsung me jeste poradne neoslovil.

jonathanio:

co presne te zklamalo na IPHONE 3GS?
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 4S

Post by jonathanio »

Ovladani, prilisna provazanost s iTunes, maly displej na celkovou velikost telefonu, malo free aplikaci oproti jinym platformam. Na vic si ted nevzpomenu, uz je to prece jen par mesicu. Proste mi nesedl.
Ten Samsung vypada zajimave. Je to asi jediny telefon, za ktery bych momentalne menil svuj soucasny Desire. Jsem zvedavy na postrehy z dlouhodobeho uzivani.
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Post by Libunda »

JJ, Iphone jsem měl půjčený asi měsíc, když jsem měl v reklamaci SEX1. Zvykl jsem si velice rychle. Je rychlý, bezproblémový, funkčně dostačující.......ALE po pár týdnech absolutně nezajímavý až nudný.
Ta provázanost s iTunes je také jeden z důvodů, proč ho nechci. Vesměs veškeré věci od Apple pod Win mi přijdou jako
Nero Burning ( čím dál víc nabalených věcí, které čím dál víc za....ají win systém.ˇAť je to iTunes, nebo QuickTime ap.
heco9
nováček
nováček

Post by heco9 »

Libunda :

Ano s nazorem plne souhlasim,tak jako s predeslima.
Vidim ze jsi majitelem HD2 takze jsi taky spokojen?
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Libunda »

Jsem "hračička", proto mi vyhovuje platforma Windows. Model HD2 je pro mě, jako pro kancelářskou krysu skvělá volba díky velikosti diplaye. Kdybych dělal na stavbě, tak ho někde zlomím :-)
Jsem s HD2 spokojený maximálně.
heco9
nováček
nováček

Post by heco9 »

A co rikas na zpravu ze Samsungu - Samsung Galaxy S2?
Vidis to realne?
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Libunda »

Samsung neřeším.
Jsem v tomto směru dost konzervativní. Když si něco oblíbím, tak to neměním. 15 let jsem byl zastáncem SE, pak mě naštvali s SEX1, přešel jsem na HTC a teď zase budu pravděpodobně pár let obhajovat HTC. :tlem:
vaseks0001
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by vaseks0001 »

HTC HD2 Mam teprve 7 dni a nemuzu si ho vynachvalit. Par dnu jsem stravil na konfiguraci a od te doby mi telefon funguje bez problemu. Take me velice prekvapil Windows Mobile 6.5.

Mel jsem moznost drzet iPhone a musim uznat ze je to spise telefon pro pubertaky. Nijak extra nadherny neni jak se vsude pise jo a nesmi se drzet potom se nikde nedovolate:-)
Post Reply

Return to “HTC HD2”