Problem se Startem
Problem se Startem
Chtel bych se zeptat jak dat 5 poslednich spustenych porgramu vodorovne ve startu tak jak je to puvodne nastavene. Kdyz jsem naposled restartoval muj HTC Touch Pro tak bylo tech 5 posledni programu svisle mezi stalyma programama a programama a nastavenim. Nikde jsem to nenasel nemohli mi prosim pomoct ??
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Problem se Startem
Podle popisu předpokládám, že máš na Touch Pro verzi Windows Mobile 6.1 .
Seznam posledních spuštěných programů se maže po každém softresetu.Jakmile začneš spouštět znovu nějaké programy, tak by se ti měly začít objevovat ve start menu.
Seznam posledních spuštěných programů se maže po každém softresetu.Jakmile začneš spouštět znovu nějaké programy, tak by se ti měly začít objevovat ve start menu.
Problem se Startem
Ano mam WM 6.1. Ale asi jsem to spatne popsalo nebo to bylo nespravne pochopeno O:). Ja tam tech 5 poslednich spustenych programu mam ale kdyz kliknu na Start tak sem je mel klasicky vodorovně hned pod tou lištou jak tam je Start, síť, baterka atd.. (nevím jak se jmenuje
) no ale musel jsem nekde neco spatne udelat nebo nevim protoze mam ted ty programy svisle pod tema co tam mam nastalo ( Core player, Total com. atd) a je to dost neprijemne protoze mi cely ten Start vede az dolu a na spodni ikony nemuzu kliknout. Muzu poslat treba foto
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Problem se Startem
Tak to je zvláštní, protože svislé rozložení je u WM defaultní, takže pokud jsi měl programy někdy zobrazeny vodorovně, tak to muselo být po nějaké úpravě nebo díky nějakému programu. Nejsem si jistý, ejstli je to to, co hledáš, ale zkus třeba utilitu QuickMenu, která vytvoří kaskádové menu jako na stolních Windows.
Problem se Startem
Dekuju za pomoc a za ochotu ale furt si asi uplne nerozumime :( je to muj prvni WM mobil a prislo mi to takhle normalni ze pouze tech 5 poslednich otevrenych pogramu je vodorovně a myslim ze jsem to tak videl i u svych kamaradu kteří maji WM.... proste mi muj Touch Pro decentne spadnul, vyletela baterka a od te doby tohle... koukal jsem na to quickmenu a vypada presne tak jak to mam ted ale presne to ja nechci, z pohledu tohoto obrazku jsem mel ja misto toho Today tech 5 posledni programu ale jen ikonky a vodorovne ... ostatni zustalo svisle :( a ani nemuzu nikde najit nake nastaveni toho startu ...