Email a WiFi

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
superhog
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC TD2

Email a WiFi

Post by superhog »

Zdravím,

vím, že to pravděpodobně moc nesouvisí přímo s komunikátorem, ale mám dotaz. Mám přes T-Mobile tarif Surf+, tzn. internet ano, ale email uz ne. A tak mne napadlo, zda by nebylo nejak mozny stahovat emaily pouze pres pripojeni WiFi, a tedy ne pres T-Mobile.

Ale netusim, jak to nastavit.

Diky moc
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Email a WiFi

Post by barberry.pha »

Nenastavovat automaticke stahovani emailu a stahnout je jenom tehdy pokud se pripojis nekde k wifi ;) pokud mas surf+ pouze tak pozor na stahovani cehokoliv a na googles mapy :) vsechny aktualizace provadet pouze pri pripojeni k wifi ;)
superhog
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC TD2

Email a WiFi

Post by superhog »

Googli mapy fungujou bez problemu pres spravne porty, to je jiz odzkouseno. Ale pokud staci jen takhle, tak je to super, ja mam totiz nekdy pocit, ze i kdyz jsem pripojen k wifi a treba spadne signal, ze si to telefon stejne nakonec sosne pres sam sebe :-/
Tesi28
nováček
nováček
Zařízení: HTC EVO 3D

Email a WiFi

Post by Tesi28 »

ahoj,
mám problém s mailem nastavil jsem si tam dva účty na seznam.cz a gmail.com, všechno fungovalo super ale najednou z ničeho nic mi nejde stáhnout a otevřít mail. Na touch flo najedu na ty dvě obálky a tam vyberu jeden z těch účtů, ale nejde mi otevřít jediný co se mi otevře když dám odeslat a přijmout je nastavení účtu, zkoušel jsem to nastavit znova, ale píše že už je to nastavený . a když dám pak ikonku zprávy a kliknu na lištu na hoře v pravo tak tam ani jeden účet nevidim jediný co tam je outlook a sms, dřív tam byly oba dva účty. A nejde mi ani jeden účet smazat. a dělat hard reset se mi fakt nehce, nevíte někdo jak to opravit, díky moc
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”