Mno neni divu vzdyt KIN byl uz od zacatku propadak v UPLNE VSECH smerech, alespon pro me. A ten design... takovy podradny hnuj dnes dela snad jen Motorola. Pravda v takove americe by tyhle samoucelne hracky mohli mit uspech (prece jen tam to nefunguje jak u nas stylem "koupim si telefon a chci, aby mi stacil dva tri roky" ale spise stylem "koupim si neco a kdyz me to zitra prestane bavit, tak si koupim neco jineho") ale v Evrope by tohle VUBEC nemelo sanci (leda kdyby to prodaval Apple, ktery dokaze mit uspech i s takovym iPadem, o kterem si i jablecni stoupenci mysli, ze je to zbytecny vyrobek).
Tom_82 wrote:Operační systémy od Microsoftu nejsou žádný zázrak, Windows 95, 98, 2000, Millenium a XP byly otřesné a ve své době dost pozadu. Nezapomenu na neustálé trápení s drivery, chyby, restarty, viry atd. Absolutní slátaniny byly Windows 2000 a Millenium, což bylo asi to nejhorší, co Microsoft vyprodukoval.
Millenia byly opravdu spatnym systemem to souhlasim, ale zbytek byl relativne v poradku. Akorat problem je v tom, ze Windows je principem skryte zameren na geeky (tzn. lidi kteri vi co delaji, NE bezni uzivatele, kteri si doserou system svou obycejnou lidskou blbosti nebo jen prostou neznalosti). Ano tvari se jako system pro bezneho uzivatele, ale v jadru tomu tak neni, protoze po nainstalovani je potreba provest hromadu uprav, prizpusobeni a i pak je treba dodrzovat urcite zasady prace - odmenou je pak vysoka odezva a stabilita systemu po nekolik let (napr. moje celodenni instalace XPecek po "proskoleni" bezneho uzivatele (pracujici i hraci) vydrzi bezne kolem 3 let i vice bez jedineho problemu a kdyz se po te dobe nahodne objevim na "revizi", tak se jedna jen o nejake drobnosti, ktere nejsou nejak zasadni). Podle me by tak mel Windows zustat i nadale, protoze pro bezne uzivatele a uzivatele, kteri se nechteji nic ucit (a hlavne pro ty, kteri se nechteji nikam dal posouvat, chteji jen fungovat) je tu Apple a ten nabizi vcelku prijemne pruseru-vzdorne reseni.
PS: Podle me 2000ky a XPecka byly nejlepsi, co MS predvedl a ty soucasne "opravene Visty", po hlubsim seznameni s ruznymi tweaky a nastavenimi podobnymi XP, mi take pripadaji jako kvalitni system