-- stř bře 24, 2010 10:56 --
tak nakonec to všechno funguje.sice se to neaktivovalo hned, ale po neklikatym restartu kdyz jsem na to uz rezignoval tak to naskočilo.díky za super fígle
To myslis jako, kdyz ti prijde smska o doruceni? A nebo kdyz koukas do odeslanych? Ja kdyz otevru odeslane, vidim uryvek textu co jsem napsal a pod tim cloveka, komu jsem to posilal (tedy jmeno, jak ho mam v tel. seznamu). Jeste podotknu, ze mam WM 6.5. a smsky jako thread.Okena píše:Nevíte zda se dá nějak v registrech pošolichat, aby se mi při odeslných sms objevovalo místo mého čísla, čislo nebo jméno na který to posílám? Přece jen když odešlu sms tak bych se občas rád podíval komu jsem co poslal třeba omylem za pytlovinu
straky píše:To myslis jako, kdyz ti prijde smska o doruceni? A nebo kdyz koukas do odeslanych? Ja kdyz otevru odeslane, vidim uryvek textu co jsem napsal a pod tim cloveka, komu jsem to posilal (tedy jmeno, jak ho mam v tel. seznamu). Jeste podotknu, ze mam WM 6.5. a smsky jako thread.Okena píše:Nevíte zda se dá nějak v registrech pošolichat, aby se mi při odeslných sms objevovalo místo mého čísla, čislo nebo jméno na který to posílám? Přece jen když odešlu sms tak bych se občas rád podíval komu jsem co poslal třeba omylem za pytlovinu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů