HTC HD2 STREAMING

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
SLOVAKIA HTC HD2
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2 STREAMING

Post by SLOVAKIA HTC HD2 »

Ahojte mám HTC HD 2 a cez windows media player ktorý je v mobile pozerám živé vysielanie TV , adaním stream adresy anpr.. http://wmsta3.the.sk/ta3live" onclick="window.open(this.href);return false; všetko prehráva ako má len problém je v tom že po 5 minút pozerania TV mi na pamätí zariadenia pribudne 5 MB :-( a všimol som si to dosť neskoro a na pamäti zariadenia už nemám pomaly volné miesto a potreboval by som vedieť kde sa v Mobile ukladajú tie údaje z vysielania TV .. stačí mi len priečinok kde to nájdem aby som to cez správcu súborov vymazal .... lebo už mi aj seka HTC a nechcem kvoli tomu reštartovať HTC HD 2 tak ak niekto mi vie pomocť kde to ukladá tak mi prosím napíšte ... a ak by niekto potreboval streaming adresy tak ich tuna dám .. tak ak niekto mi vie pomocť nech napíše veľmi pekne vám vopred ďakujem :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

HTC HD2 STREAMING

Post by Jiří Hrma »

já bych se vykašlal na Windows Media player a zkusil streamované video načíst třeba v Core playeru, kde by se to mohlo chovat lépe.
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

HTC HD2 STREAMING

Post by jjiirrii »

Netušil jsem proč mám zaplněnou paměť a až po přečtení tohoto příspěvku jsem si uvědomil že je to fakt asi tím streamem. Na 95 % jsem si ale jist že jsem ho zpouštěl přes Core Player, což by znamenalo že ten to neřeší.
SLOVAKIA HTC HD2
nováček
nováček

HTC HD2 STREAMING

no to je jedno že či je to Windows media player alebo Core player ... lebo tak či tak pri sledovaní TV cez jeden alebo druhý program ti ukladá tie média do pamäte mobilu ... a jjiirrii určite tá plná pamäť bola tým streamom .. ... a jediné riešenie vidím v tom že čas od času vymazať tie média z pamäte len problém je že neviem kde sa ukladajú :-( a myslím že žiadny iný prehrávač streamu to neporieši ale aj tak vam veľmi pekne ďakujem za reagovanie na moj problem :-)
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC HD2 STREAMING

Post by icepoint »

SKTools a advanced clean pomuze
SLOVAKIA HTC HD2
nováček
nováček

HTC HD2 STREAMING

ďakujem vyskúšam :-)

-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 15, 2010 14:48) --

ano potvrdzujem :-) SKTools super aplikacia :-) na zálohu, prepísanie registrov, čistenie RAM a podobne ... len škoda že nieje v Češtine alebo Slovenčine ale ajtak veľmi pekne ďakujem za dobrý typ :)
Post Reply

Return to “HTC HD2”