RH: Komentář k vašemu příspěvku jsem psal s ledovým klidem, to že vy jsi vycucáváte mínění o mém příspěvku z prstu je Vaše věc, ale prosím neurážejte mne(Nebo neovlivňujte z nějakého chování), popř. ostatní čtenáře ale zpět k věci...Steve Jobs je určitě dobrý manažer a obchodník, takže nepůjde proti gigantu AT&T, který je významný distributor produktu jeho společnosti a uzná raději chybu na své straně, jednak protože by AT&T mohl přestat produkt distribuovat a Apple by neměl takové zisky, akcie by šli dolů atd...Proto raději uzná chybu na své straně a má 2 možnosti, buď jednat potají s AT&T, nebo něco udělat s iPhonem 4, ale mezitím jsi telefon koupí mnoho lidí a tudíž nebude mít ztráty, ale tohle je jen rozbor toho(Navíc úvodní názor není můj, ale připouštím, že to tak klidně může být), pokud opravdu AT&T má problém a osobně uznávám názor, že dokud nemám zařízení v ruce, tak k němu mám negativní názor a navíc v USA se vysílá na jiných frekvenčních pásmech jako u nás, takže tady může být situace jiná

.
Navíc mi nedělá problém přiznat, že v něčem jsou výrobky s Winmo lepší, určitě mají lepší GPS (Alspoň ty se Sifrstar III čipem) a editace nastavení tohoto čipu se mi také velmi líbí, bohužel telefony jaké momentálně vyrábí HTC mi nejsou sympatické a svižný po Jailbreaku upravitelný systém s informacemi na Lockscreenu či Homescreenu (Springboard) mi vyhovuje více, jak ten od Microsoftu a za idiota se kvuli tomu nepovažuji, navíc jde pouze o telefon ne o rozhodování nějakého velkého tématu, tudíž mi připadá tahle diskuze trochu bezpředmětná, ale poučná.