skurakai: no Důvod ? To záleží na tobě, jeden z trocha novějších buildů, nadchl mě svou výdrží a po uzamknutí zařízení se automaticky sníží jas

...
K tý Češtině: Jednodušše, stačí uvařit ROM přímo s českými (0405) mui a je to ... kdo hledá najde, na XDA-Dev je 23563 allinone - všechny jazyky, všechna rozlišení atd pro kuchyně, tak jsem toho využil ... To je k těm základním ... ty dovařený EXT balíčky - podsvícení, power, album, comm manager, camera, wifi ... ty jsou počeštěný od OndraSter z Xda-Dev, který má nyní Touch Pro 2
Tubuss: OK no ... určitě stojí za vyzkoušení a nahlášení bugů, zatím si ovšem na nic nestěžuju ani já, protože vše funguje, jak má ...
Rom nikoho nenutím používat , je pro ty, co by chtěli mýt v Kaiserovi novější WM a v češtině ... rychlost v WM6.5.5 EN versus CZ je zanedbatelný, vše je krásně svižný

... Pokud by přece jen někdo chtělto testnout, není problém přeci udělat zálohu SPB Backupem (zadarmo dovoluje až 5 záloh) .. a v případě nespokojenosti nahrát zpět vámi preferovanou ROM zpět a spustit jen tu zálohu ...
Edit: Rom jsem se snažil udělat co nejvíc Lite ... prostě aby neobsahovala zbytečný aplikace a SW...