[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
Uživatelský avatar
vosa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pát bře 06, 2009 17:01
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od vosa » čtv pro 31, 2009 11:40

Prosím pomoc. Rozhodl jsem se flashnout tuto AllmostOfficial 1.2 Lite. Postupoval jsem podle návodu, ale ještě před tím než by začala naběhávat jakákoliv procenta, napsalo mi to na PC chybu (myslím nějak ERROR 112 CE) a pak mi to napsalo abych odpojil, tak jsem tak udělal a pak držel dvě kontextový tlačítka do toho reset. Objevila se klasická bílá obrazovka s textem: "Press 0 to restore factory defaut a Press X to exit."
Když dám 0 napíše mi "clearing now" a pak "clearing ok" a objeví se bílá na níž je nahoře "Serial" a dole "v1. 01" a když dám X tak se objeví ta samá bílá na níž je nahoře "Serial" a dole "v1. 01". Ještě jsem zjistil že po připojení usb kabelu se "Serial" zmení na "USB"

Doufám že mi poradíte, Uniho mám asi měsíc a tohle je první problém jinak jsem flashoval bezproblémově.
Dík za rady

-------
Ještě dodám že když připojím k pc tak ho nerozpozná tudíž mě napadá jen nějaký flash přes kartu (u mého etena to šlo nevím jak je to tady)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » čtv pro 31, 2009 11:44

Zkus to podle tohoto návodu (pokud máš XPčka tak tu část s driverem vynech :-) )

Uživatelský avatar
vosa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pát bře 06, 2009 17:01
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od vosa » čtv pro 31, 2009 12:02

Díky za rychlou radu. Fakt bez smartmanie bych ty všechny PDAčka házel o zeď. Děkuji

-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 02, 2010 11:26) --

ty jo tak já nevím co s tím je ...dnes jsem chtěl pro změnu vyzkoušet tomalovu rom 8,9 a nevím opět nastala ta chyba avšak když v tom mtty.exe zadám USB a odkliknu napíše mi to chybu " \\.\WCEUSBSH001 port can not open" vůbec to nechámpu a když chybu odkliknu, otevře se jakoby ten editor ale bez bílého okna do kterého bych mohl psát (jen tak mimochodem: vadí UNIkovi časté střídání ROMek? )
dík za odpovědi

-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 02, 2010 11:40) --

měl jsme uvnitř paměťovku...když jsem ji vyndal už to šlo.....

lld
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: ned úno 18, 2007 18:25
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od lld » sob led 16, 2010 17:36

Chvilku si teď hraju s touto ROM a mám pár otázek. Mám problém s Operou 8.65 ( jsem na ni zvyklý a hlavně je nenáročná na paměť ), jednou ji spustím, zavřu, spustím jakýkoliv jiný prohlížeč, zavřu a Operu už neotevřu, musím restart. Pak jde zase jednou spustit. Zkoušel jsem i Operu 10, ta se nepodařila spustit vůbec.
Dá se to nějak rozumně vypnout - uspat ? Večer ho přepnu do leteckého módu, vypnu tl.pwr na boku, baterka na 90%, ráno zapnu a baterka je na 20%.
A když kdykoliv otevřu ITaskMgr, tak pokaždé jede AS ( i když jsem ho zavřel a s PC sem nespojoval)

lld

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob led 16, 2010 22:23

S operou ti neporadím, ale bude to určitě způsobeno operou a ne ROMkou, protože jiné browsery toto nedělají.
Vypnout se jinak nedá, maximálně vytáhnout baterku a dát ji tam zpátky. Ráno zapneš Unika a je to. Vzhledem k tomu jak se ti rychle vybijí baterka, tak si kup novou, protože problém je v baterce.
AS se pouští neustále, také mě to štve a nevím jak to zakázat.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od htcjirka » sob led 16, 2010 22:28

S nejvetsi pravdepodobnosti mas v haji baterku.K ostatnim problemum co se tyce opery,pouzij spise jiny prohlizec,ja pouzivam NetFront,ten jede vytecne a lepe nez Opera.

lld
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: ned úno 18, 2007 18:25
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od lld » sob led 16, 2010 23:51

Baterka už asi bude v háji, tak bude přes noc na nabíječce, no.
NetFront není špatný, ale Opera je ještě tak o polovinu míň náročná a už sem na ni zvyklý, tak je to škoda.

to tslany: na jiných ROM mi ta Opera jede, tak to asi tím nebude, zas mi tam nejedou jiné věci, ach jo...

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od htcjirka » ned led 17, 2010 0:07

NetFront je narocny tak jak si ho nastavis,takze klidne oproti i Opere mene.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned led 17, 2010 21:08

Nepoužíval jsem teda Operu dlouho, ale za dobu, co jsem ji testoval, mi připadalo, že je náročnější než NetFront. Stejnětak Iris, ten mi přímo hltal RAM a to jsem ji měl dostatek. Na NetFront prostě nedám dopustit a s příchodem verze 4 jsem spokojený nadmíru.

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 924
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Daidalos » úte led 19, 2010 14:34

Asi to nepatří přímo sem,ale Tslany kdy vydáš tu WM 6.5 ROM jak jsem o ni zaslechl?
Nemyslím tuhle : http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=63&t=15374" onclick="window.open(this.href);return false; ;-)

lld
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: ned úno 18, 2007 18:25
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od lld » úte led 19, 2010 16:02

Jak se dá odstranit ten ITaskManager, chtěl bych zkusit jiný, ale neumím se zbavit toho stávajícího.
Dík
lld

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » úte led 19, 2010 17:20

4 Daidalos: Zatím nevím :-)

4 lld: Odstranit nejde, ale ten tam ničemu nepřekáží, sám se nespustí a můžeš si používat svojich dost :wink:

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 924
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Daidalos » úte led 19, 2010 17:22

Ok jen bych rád řekl,že obdivuji tvoji práci a těším se na další ROM. (6.1 mi né uplně vyhovuje)
lld: Asi ti jde o místo,jinak nechápu proč bys ho měl vymazávat..

lld
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: ned úno 18, 2007 18:25
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od lld » úte led 19, 2010 17:36

Používám WK Task a on se taky spouští v pravém horním rohu jako ten stávající a někdy se to bije, kliknu a čekám který se otevře. :???:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » úte led 19, 2010 17:37

ITaskMgr se ale spouští v Programech klasicky jako TaskManager, ten v rohu je htc X-button, vypnout ho můůžeš v ovládacích panelech :wink:

lld
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: ned úno 18, 2007 18:25
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od lld » úte led 19, 2010 17:47

á, tak to se omlouvám za plácaní nesmyslů, nicméně stejně se nějak nemůžu dopátrat, kde se to v těch ovládacích panelech vypíná. Mohl bys mě navést ?
díky
lld

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od schyzo » pon čer 07, 2010 20:18

Nazdárek, po vyzkoušení asi 11 ROM u mě jednoznačně vyhrála AllmostOfficial12lite Tslany, díky Tome!!

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon čer 07, 2010 22:12

2 lld: Pokud myslim tosamé co ty, tak se to dá vypnout tak, že klepneš na homescreenu do pravyho horniho rohu, vyjede ti naídka několika ikonek, klepneš na ten 'klíš', co značí nastavení, a tam by mělo bejt něco jako 'start on boot' nebo tak podobně, to zrušíš a porestartu už by neměl naběhnout. Už jsem to tam dávno neměl, tak si matně vzpomínám.

Svobyk
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte zář 26, 2006 11:07

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Svobyk » stř čer 23, 2010 12:52

Ahoj tslany.Mam dotaz umi tato ro a2dp?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » stř čer 23, 2010 20:19

Umět by měla, alespoň mi to autorádio tvrdilo :-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google a 0 hostů