Windows Phone 7 jsou téměř hotovy. Ladí se už jen detaily

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Který efekty v Sense myslíš? Mně Sense nepřijde zas tak přeefektované, oproti původnímu TF3D první generace to docela solidně vyspělo a je to vcelku dobře použitelné, i když samozřejmě ne vše je zrovna efektivní (třeba SMS, email) a použití některých úprav, především Co0kieHomeTabu, tomu teprve dodá tu pravou šťávu.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Hosi mame tady ale nejaky stary screeny WP7cek. Prikladam novy:
Image

To YAMATO:
Me taky Sense neprijde nejak extremne rusive efektni... Ono to taky hodne zalezi na tapete kterou si clovek nahodi, to myslim samozrejme co se tyce vzhledu today-screenu (original od HTC je takovej barevnej humac :o) )...
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Sense může být opravdu praktické a přehledné, jak říká YAMATO, záleží na tom, kterou variantu a úpravu člověk použije. Tady je moje úvodní obrazovka, je to Manila 2.5 s Co0kie's Home Tab a GTX skinem:

Image
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Trošku si zaflejmuju - pokud čtvrtinu displeje zabírají jen hodiny, je tu stále ještě co dohánět ohledně funkce a praktičnosti. Ovšem oproti iPhonově základní obrazovce je to i tak na míle dopředu.
All.Os
smartguru
smartguru

Post by All.Os »

Velikost hodin mi vyhovuje a nevím, čemu by bylo potřeba uvolnit místo. Když posunu prstem dolů, rozvine se Calendar a vidím události na týden dopředu, když nahoru nebo do strany, objeví se další zástupci aplikací. Mám přehled o e-mailech, nepřijatých hovorech, smskách, počasí a v horním řádku o spuštěných programech, volné RAM a ostatních standardních věcech. Na všechny tlačítka mám namapované jedno-, dvoj- a na některé i trojstisky + podržení, takže opravdu všechno, co potřebuju, jsem schopen zjistit pouhým pohledem na homescreen, nebo vykonat tapnutím/posunutím/stiskem HW tlačítka.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

No menší jedny, ne dvoje, ale stále čitelné hodiny i z dálky můžou uvolnit místo třeba zrovna kalendáři a např. nejbližší tři události můžeš vidět i bez posouvání prstem a stále. Klasická WM Today ti nabídne prakticky to samé, jen bys měl navíc třeba ty tři události zobrazené přímo, počasí ne jen aktuální, ale i s předpovědí, a ještě o dalších 5 zástupců programů navíc. A nemusel bys na displej vůbec sahat, všechno na první pohled. To vše by se dalo kupodivu ovládat prstem, ne stylusem (nesmyslně zažitá lež), jen by bylo méně grafiky a omáčky.
Ale to už jsou právě ty drobnosti, které dělají systém ještě více promyšleným a praktickým, a chápu, že ne každý to potřebuje, a raději obětuje na ergonomii a přidá na kráse.
All.Os
smartguru
smartguru

Post by All.Os »

Mas pravdu, tohle je pro me idealni kompromis mezi tim, aby to bylo prakticky pouzitelne a zaroven aby se mi to libilo na pohled.

Ty druhe hodiny tam byly uz "z vyroby" a i kdyz nemaji prakticky vyznam, tak jsem nemel potrebu to menit.

Jinak se omlouvam za OT, uz ho nebudu rozvijet.
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by honefr »

Hodiny vůbec nemusíte řešit :arrow: s Co0kie's Home Tab jsou na výběr několik hodin velké, střední ale i malé a taky jsou tam jedny které jsou úplně prťavé. (skoro na hledání lupou :tlem: )
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”