Hlavní panel - změna položek (Co0kie's Home Tab)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Hlavní panel - změna položek ( C0okie's home tab)

Post by Pepa 3 »

Telefon zamykám ručně,a zároveň uspávám tlačítkem pro položení hovoru,při připojení k PC se odemkne automaticky,jen zvolím typ připojení.Volání z fotokontaktu funguje stejně jako volání ze seznamu,žádný problém.Rom používám stále 1.48.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Post by icepoint »

tak docela mi to blbne,divne zobrazeni home stranky,,s cookie lock screen zamrza,ztraci se soupatko na odemknuti apod. zatim to slo pryc,,netusim,kde by mohl byt problem,mam rom 1.66 en, ceskou od sunnysoftu jsem dal pryc, daval jsem to po HR na cisty system.

Doplneni-tak nova verze 1.8.5. vypada lepe,zatim zkousim,bez cookie lock screen. Mohl by nekdo poradit,jak dostat na home screen datum v plnem formatu. Mam rom 1.66,cz jsem neinstaloval-fakt je to s cz pomalejsi,proste chci angl.datum s plnym mesicem june a event.celym dnem saturday,a nechci : " so,VI,16" jak mi to zobrazuje nyni.Zajimave,ze na anglickem systemu to uvadi datum "so" mysleno sobota a ne "sa" saturday.
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

to icepoint:
Řešení datumu je na předchozí stránce tohoto vlákna zde. :!:
A to "so" je dáno tím, že i v anglických WM je nastaveno české prostředí.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Diky za upozorneni.Skoda,bral bych klidne i dlouhe angl.datum jako: sunday,16 july 2010,byt to tak nepouzivaji, nicmene oprava mi nefunguje,resp.datum se zmeni,staci i soubir jeden-pro en verzi,ale i s jednim ci dvema mi to rozhodi popisy v cookies home tab,zkouseno pri vyplem i zaplem totay,restart,nejde. Pravd. bych musel nejdrive zmenit datum,pak az instalivat cookie home tab plus editor.Nechce se mi zkouset,uz jsem si vse pekne nastavil,holt budu mit kratke datum.
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

to icepoint:
ono se to dá udělat tak, že si vykopírujete soubor "2c89bd29_manila" ze svého stroje a v něm si nastavíte formát podle sebe. Potom soubor zase nakopírovat do adresáře Windows.
Následující text je začátek toho souboru a červeně je text, který se musí editovat.

<xliff version="1.0" lang="en-us">
<file datatype="plaintext" original="Home">
<header/>
<body>
<trans-unit id="IDS_HOMETITLE">
<source>Home</source>
</trans-unit>
<trans-unit id="IDS_DATEFORMAT">
<source>dddd, d.M.yyyy</source>
</trans-unit>
<trans-unit id="IDS_APPOINTMENTS">
<source>Appointments</source>
</trans-unit>
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Super, díky, toto zafungovalo, škoda, že nejspíše cookies Lock screen volba mi něco v htc potento..., a po každém telefonování to hází chybu s device.exe. Taky to s lockscreenem od cookies mrzlo a nereagoval display. hodlám vyvrtat dírku do krytu, neb za chvíli už mi ten kryt nebude držet. Byť to by byl asi důvod k reklamaci že jo? Kdyby nedržel :P :P . Ještě jednou za datum a editaci díky.
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

Zdravim, zkousel jsem nainstalovat tenhle program na upravu Tabu. Instalace probehne normalne, ale pak to vzdycky napise: There is a version mismatch with CoOkies Tab. Nevite nekdo, kde delam chybu?
Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD, HD2

Post by Mezek »

Nyny
Používáš i novou verzi CHT editoru ? Co0kie's Home Tab v1.8.5 a CHTEditor v1.8.5.1 ?

Předpokládám, že NET Framework 3.5 již máš nainstalovaný.
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

Zkousel jsem verzi 1.8.5.1 soubor: "CHTEditor.v1.8.5.1.CAB" velikost 922,6kB. NET Framework 3.5 nainstalovany mam.

Uz to fuguje, diky za pomoc.
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG G3, note 8.0

Post by marek_proksa »

zkusil jsem v novem chteditoru zamek, jen pro zajimavost....a ted ho nemůžu zrušit a vratit se k původnímu, vypnu ho v nastavení restart a nic...furt je tam..nevite jak na to :) :?: diky
Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Mezek »

Ahoj, tak s tím jsem se setkal taky. Dal jsem CHT zámek a lištu s upozorněním. Po následném zrušení zámku, byl stále aktivní. Vyřešil jsem to tak, že jsem musel nastavit opět CHT zámek a zrušit lištu s oznámením a vypnutí CHT zámku. Poté naběhl původní zámek. Možná to dělala ta oznamovací lišta, nevím.
Jelikož jsem dělal spoustu změn a laborování, udělal jsem HR. Po tom již mě to nedělalo i když byla nastavena na zámku lišta s oznámením. Zámek pak šel bez problému vypnout a jede zase originál. Proč se tak dělo, netuším.
Image
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by marek_proksa »

uplně to samé,ale tvůj návod pomohl,ja jsem měl hodiny a úkoly,odstranil jsem je,pak zrušil zámek,a teď je původní zámek díky
Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Mezek »

To je dobře, že to pomohlo. Problem bude asi v tom, že i když se stará verze odinstaluje asi to nedělá dobrotu s novou verzí. Udělal jsem HR a nainstaloval rovnou verzi, která dělala problém a je to OK.
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by marek_proksa »

no ja mam pravě miri&dinik ROM,a tam uz je novy cookie i CHTeditor v ROM,ja jsem nic neinstaloval...ale yo jedno,hlavně ze to takhle jede,diky m
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Pepa 3 »

Dobrý večer,měl bych prosím jeden tech. dotaz pro znalé. Když si v CHT editoru zvolím na hlavní obrazovce malé digi hodiny a vpravo počasí, pak při animaci slunečních paprsků vycházejí paprsky z jiného (původního) místa, nikoliv od slunce. Máte prosím na toto někdo lék? Díky,hezký večer.
Firebrand
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Touch HD

Post by Firebrand »

Mám takový dotázek: zkusil jsem tu poslední verzi CHT, je to super, ale jedna věc mě dost vadí, nejde mi totiž zjištění polohy, tak jsem to vypnul včetně počasí. Ale když dám ty malý hodiny, tak vedle nich nic samozřejmě kvůli tomu nemám, a je to divný a nevyužitý místo. Nejde tam nějak narvat něco jinýho? Ty druhý analogový hodiny jsou naprd, k čemu dvoje. Kdyby tam byl třeba datum a budík nebo tak něco.
heco9
nováček
nováček

Post by heco9 »

Cau, potreboval bych poradit s CHTEditorem.

Nainstaloval jsem si podle navodu verzi 1.8.Po te jsem nainstaloval i cestinu a kdyz jsem chtel spustit CHTEditor tak mi to ukazuje chybu .

" V aplikaci CHTEditor.exe doslo k neocekavane chybe. Vyberte moznost KONEC a pak restarujte tento program. Chcete-li ziskat dalsi informace, vyberte moznosti dalsi.

Tato aplikace vyzaduje novejsi verzi rozhrani Microsoft.NET Compact Framework, nez verze nainstalovana v tomto zarizeni."

Mam verzi ROM 1.66.479.2

Diky moc za radu
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

No tak zkrátka nainstaluješ novější framework. Šak to tam máš už napsané. Stáhneš to na stránkách microsoftu.
heco9
nováček
nováček

Post by heco9 »

Tak stahnul jsem .NET Compact Framework a pri instalaci v mobilu mi to napsalo hlasku K souboru NFTCFSetupy35 není pridruzena zadna aplikace. Nejprve spuste aplikace a pote v teto aplikaci otevrete tento soubor.

Nevis co tim mysli?

-- doplnění předchozího příspěvku (stř črc 07, 2010 18:31) --

Ok tak jsem na to prisel, neinstaloval jsem to totiž v SOUBORU .cab ale .msi
Diky moc
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

Na HTC HD2 s oficiální ROM 1.66 se mi osvědčilo jako 100% stabilní následující:

Co0kie's Home Tab v1.8.5: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483" onclick="window.open(this.href);return false;
CHT Lockscreen fix pro HD2: http://forum.xda-developers.com/showpos ... ount=12028" onclick="window.open(this.href);return false; (ten první fix)
CHTEditor v1.8.5.1: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590" onclick="window.open(this.href);return false;
Turbo3D v3.0 driver: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592663" onclick="window.open(this.href);return false; (ten menší Turbo3D CAB)

Zvláště ten OpenGL driver viditelně optimalizuje celou Manillu.

Pro moderátora: název threadu je špatně, má být Co0kie's.

Edit by Libunda: Opraveno - thx
Post Reply

Return to “HTC HD2”