Problem s Loaderom alebo ROM ?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
skrkoo
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Problem s Loaderom alebo ROM ?

Post by skrkoo »

Caute mam asus p320 pri zmene Rom mi naprv prestalo ist sluchadlo tak som skusil prehodit zopar romiek a stale to robilo ked som na to konecne dosiel a zisitl ze sa mi nieako zmenilo imei a na zaklade toho mi to bloklo sluchadlo a nasiel som na sda.... navod ako na to tak mi prestal ist telefon teda spusti mi loader kde mi aj chce nacitat udaje s pametovky ale pri akejkolvek romke mi to zamrzne niekde na 11% (aj pri romkach ktore mi pred tym fungovali) viete mi stym niekto helpnut ? alebo mozem sa snim rozlucit (skusal som aj officialne ROM cca asi 7romiek som skusal).

uz som zufaly stravil som za netom asi 10hodim co som hladal vychodisko tak sa osparevedlnujem ked to tu zasieram niecim co tu uz bolo riesene ... DIK :-)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Problem s Loaderom alebo Room ?

Post by Ruslan Botsyurko »

Zkusil bych kompletně protáhnout PDA přes MTTY Tool (návod ZDE - viz Část druhá) a pak načisto flashnout nějakou origo ROM a radio. Pokud ani to nepomůže, tak už to skoro vypadá, že je chyba někde v železu. Mmj. zkoušel jsi i jiná sluchátka?
skrkoo
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Problem s Loaderom alebo Room ?

Post by skrkoo »

to sluchatko ma ani neserie bo ja mam druhy fon ale tento chcme spojazdnit hlavne na to aby fungoval tam hodim navygacny alebo nieco :P DIK skusim to

-- doplnění předchozího příspěvku (stř čer 23, 2010 10:56) --

no skusal som to ale nist ani mi nezobrazilo teda nemal som tam moznost USB iba com 1 ,2,3 na com3 mi aj zobrazilo ten "rikazovy riadok" ale po zadani toho kodu mi to nic nespravilo ani po 10 minutach mne ked sa telefon zapne mam tam modru obrazovku ASUS a dole btloader alebo takenieco
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”