Odchozi hovory u HTC HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
nopolitics
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Odchozi hovory u HTC HD2

Post by nopolitics »

Nevite jak zjistim celkovy pocet odchozich hovoru u Lea ? Mam nejaky volny minuty tak jsem si to driv hlidal ze jsem si zkontroloval celkovy pocet odchozich hovoru, v kazdem novem mesici jsem tuto hodnotu vzdycky vynuloval a mel tak prehled ... ted se tomuto nemuzu dopatrat nikde v telefonu, ani na internetu jsem nebyl uspesny ... uz se mi hodnekrat stalo ze jsem hodne pretahl a pak pri obdrzeni vypisu jsem se nestacil divit .. poradne prosim kde bych to mohl najit. Diky moc

(V call history po filtraci Outgoing call je seznam jen odchozich hovoru, chybi celkovy pocet nebo i jednotlive kolik jsem komu volal)
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Odchozi hovory u HTC HD2

Post by matoman »

hm mozno nejaky externy program napr:
http://callscontrol.ic.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

alebo homescreen plugin: homescreen++ http://www.chi-tai.info/cs_batterystatu ... _im_cs.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Funo
nováček
nováček

Odchozi hovory u HTC HD2

Post by Funo »

mne sa páči aj phoneEX
nopolitics
nováček
nováček

Odchozi hovory u HTC HD2

Post by nopolitics »

to znamena ze to telefon neumi a musi se to resit pres programy ? :( sem doufal ze to jen nemuzu najit protoze to umely v zaklady vsechny telefony i ty nejstarsi jako treba N5100 ... docela sok :)
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Odchozi hovory u HTC HD2

Post by matoman »

No stare nokie mali aj stopkyy alebo odpocitavanie, u wm by to clovek hladal tazko :)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Odchozi hovory u HTC HD2

Post by IkE Blaster »

To bude tím, že WM původně telefonní modul nemělo a pořád je to rozšiřitelný systém, naopak ty Nokiácké nejsou, takže se musel výrobce více snažit.
nopolitics
nováček
nováček

Odchozi hovory u HTC HD2

Post by nopolitics »

Mno nejde mi jen o Nokie stare ale vubec vsechny starsi telefony. Mel sem Samsung, Nokii, Panasonic, Alcatel a vsechny todle nabizely. Prislo mi to proste jako zakladni funkce, proto se divim ze to v Leu neni. Super, ze to tam jde dohrat, ale cekal bych ze tel za 14k bude umet i takovou cicovinu :D .... aby se do telefonu za chvilku neinstalovaly treba i sms moduly, kde by byla moznost posilat a odbdrzet smsky :D :D :D
Post Reply

Return to “HTC HD2”