soubor k smazani

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Post Reply
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

soubor k smazani

Post by TMASKA »

poprosim o radu - nemuzu smazat jeden soubor abych mohl znova nainstalovat navigaci sygic. Z niceho nic mi klekla pametova karta tak jsem si koupil novou a chci sygic nainstalovat znovu jen musim vymazat vse z minule instalace a nechci delat hard reset.smazal jsem co jsem mohl i prez total comander ale nejde mi smazat toto ---- start-nastaveni-display a osvetleni-polozky na obrazovce-no a tam mam polozku mobile maps 10 vedle ni je tlacitko moznosti ktere ale nijak nereaguje , nevite jak to tam odtud vymazat ? myslim si ze prave pro to mi nejde znovu nainstalovat sygic- dekuji za kazdou radu.
Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia L

soubor k smazani

Post by Iceman111 »

No myslim ze pokud nejde smaznout ani po restartu tak se hard resetu asi nevyhnes. Delalo mi to pri instalaci GPS mod driver ,po odinstalaci chyba a uz nesel nainstalit v zadne jine verzi takze hard.
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

soubor k smazani

Post by sh.a.rk »

99% suborov co nejdu zmazat su bud subory co su v Rom ,alebo subory ktore
momentalne pouziva operacny system. To jedno percento mozu byt subory kde
zahadnym sposobom je nastaveny atribut chraniaci proti zmazaniu. K tvojej otazke
by som to tipoval na subor typu dll ,ktory sa nachadza v zlozke windows a ktory je natiahnuty
v Ram. Riesenim by bolo spustit nudzovy mod a ten subor vymazat ,alebo ho dostat von z Ram nejakym
TaskManagerom.
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

soubor k smazani

Post by TMASKA »

dik za rady a poprosim jeste o jednu - nemuzu nikde najit jak se dela HARD RESET ? ne soft reset ani tovarni nastaveni , ale primo hard reset - dekuji
Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia L

soubor k smazani

Post by Iceman111 »

Vypni telefon. Potom držet : Tlačítko hlasitost + a zamykací tlačítko a hovor/zelený a potom konec hovoru/červené ( neuvolňovat tlačítka); Telefon zavibruje ; Naskočí na obrazovce nabídka - uvolněte všechny knoflíky - budete mít volbu FORMAT či CANCEL volacím/zelené dáš Formát..
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

soubor k smazani

Post by sh.a.rk »

Pri fungujucom telefone je este moznost spravit hard reset aj prostrednictvom software a to bud priamo vstavanym softom ,alebo napr. aj SktTools by to vie.
Zhouba
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 1520

soubor k smazani

Post by Zhouba »

Proč tak složitě ? Pokud jsi koupil navigaci legálně, tak na stránce Sygic je dole "Activate my product". Pokud uvedeš správně všechny údaje, tak ti vygeneruje nový klíč, který jde použít pro instalaci na jinou kartu. Osobně vyzkoušeno !
Post Reply

Return to “Samsung Omnia II”