WM6 pro Mio A701

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
vali
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát led 12, 2007 22:57

WM6 pro Mio A701

Příspěvek od vali » ned úno 18, 2007 22:23

Existuje to na tohle PDA?

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » ned úno 18, 2007 22:39

Pokud vim, tak zatim je "k dispozici" pouze pro HTC Universal a HTC Wizard.

vali
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát led 12, 2007 22:57

Příspěvek od vali » ned úno 18, 2007 22:49

alternativ píše:Pokud vim, tak zatim je "k dispozici" pouze pro HTC Universal a HTC Wizard.
OK,dik

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned úno 18, 2007 23:32

Uz je venku i rom pro Qteka S200... :)

dck
VIP
VIP
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 17, 2006 6:30

Příspěvek od dck » pon úno 19, 2007 8:04

jiri: a stabilni? xda-forums letmo sleduju, ale porad tam maji jen bety, kde jsou stale problemy s baterkou atd. .. jestli se pletu, oprav me, cekam na WM6 jako na smilovani bozi

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon úno 19, 2007 9:19

dck: netusim, pac s200 nemam k dispozici. Ale WM6kova romka pro Uniho je paradne stabilni a sem s ni spokojenej :)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pon úno 19, 2007 12:07

a pro Wizarda je stabilni taky. Jinak bych presel zpet na Johnyho Superrom.

vali
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát led 12, 2007 22:57

Příspěvek od vali » stř srp 29, 2007 12:24

Tak uz je tady, ale je videt ze je to fakt beta, polovina veci nejde. :evil:

bunak
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř říj 25, 2006 18:58

Příspěvek od bunak » čtv říj 04, 2007 7:39

Ptal sem se u vyrobce a pro A701 upgrade na WM6 nepripravuji. Leda by nas bylo vic, kteri budou otravovat. A701 na WM6 v pohode ma :)
www.mio-tech.com

Bern4u
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv led 17, 2008 0:09

Příspěvek od Bern4u » čtv led 17, 2008 0:34

Hledej:

RX1.WM6.Lifeforce.bin

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů