Acer beTouch E130: Android, který se inspiroval u BlackBerry

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na trhu je dnes dostupných několik desítek telefonů se systémem Android, ale jen hrstka z nich se může pochlubit přítomností hardwarové klávesnice. Čas od času se ale některý z výrobců do těchto vod rozhodne zamířit a právě to je případ nového Aceru beTouch E130, který byl představen na veletrhu Computex. Vzhled zařízení se mi líbí, pod kapotou však žádný zázrak nečekejme. Největší slabinou je QVGA displej (320×240 px) s úhlopříčkou 2,6". Procesor ST-Ericsson taktovaný na 416 MHz také nepatří mezi nejrychlejší. Acer s tímhle kouskem rozhodně bude cílit na méně náročné uživatele, které bude lákat na přítomnost klávesnice. Ve výbavě dále najdeme podporu sítí třetí generace, Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 kombinaci 512 MB ROM/256 MB RAM. Paměť bude možné rozšířit skrze microSDHC karty. Cena ani datum uvedení na světový trh zatím zveřejněny nebyly.

obrázek

obrázek

Zdroj: Engadget - po kliknutí na odkaz si tento telefon můžete prohlédnout na videu
fps
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry 9700

Post by fps »

to si už dělají srandu co je to za zastaralé HW parametry, kdo tohle může koupit, nikdo není schopný udělat pořádné PDA z qwerty klávesnicí pod displejem a pořádnými HW parametry, snad jedině HTC Trophy ale na něj už čekám několik měsíců, tak kdy už kurňa bude?
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

Post by KVARK »

fps:
Co takhle si nejdřív přečíst celý článek, než na něj začneš reagovat..?
Tento přístroj je určen pro méně náročné uživatele. Každý nechce vyhazovat za nový model
polovinu průměrné měsíční mzdy. Vsadím se, že u takových lidí může být Acer velmi úspěšný.
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Post by Pipa »

Nehledě na to , že s horšíma HW parametrama může zase vyrazit nahoru výdrž na baterky atd. a to taky nemusí být k zahození.
fps
přispěvatel
přispěvatel

Post by fps »

KVARK wrote:fps:
Co takhle si nejdřív přečíst celý článek, než na něj začneš reagovat..?
Tento přístroj je určen pro méně náročné uživatele. Každý nechce vyhazovat za nový model
polovinu průměrné měsíční mzdy. Vsadím se, že u takových lidí může být Acer velmi úspěšný.
co takhle si nejdříve pořádně přečíst mojí reakci, v ní si hlavně stěžuji na to že není jediné pořádně HW vybavené PDA z qwerti klávesnicí pod displeje, takhle HW vybavené PDA je několik HTC Snap a nebo Samsung B7330 Omnia Pro, a je jich určitě povícero, ale pořádné ani jedno
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

A ani nebude. Ideál high-endu je placka s obřím displejem a třemi tlačítky. Tebou poptávaná konstrukce tak leží na pokraji zájmu výrobců i uživatelů.
fps
přispěvatel
přispěvatel

Post by fps »

no snad to nebude tak černé, a co nejdříve se objeví v prodeji HTC Trophy
Croog
nováček
nováček
Zařízení: Nokia E70

Post by Croog »

Toho HW opravdu škoda. Na podobné zařízení, které má pořádný displej a není to BlackBerry čekám už dlouho, ale kde nic tu nic. :( O trophy jsem nevěděl, otázkou je, zda vůbec někdy dorazí a s jakým OS.

KVARK:
Každý sice nechce platit za náročné zařízení, ale ten co chce má smůlu..
honza3650
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Blackberry pearl 8100

Post by honza3650 »

Dobrý den , někde jsem četl že bude možný upgrade na andoid 2.1 je to možné? nemá s ním někdo zkušenost docela mám o tento telefon zájem .
Post Reply

Return to “Operační systém Android”