Co vám vadí nebo chybí na HTC Desire?
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Co vam vadi nebo chybi na desire
Máš pravdu..
nevim ale dnes sem zhlidl na YT video "desire+froyo 2.2 " kde je videt na hlavni obrazovce funkce telefonNyny wrote:Tak to je pak spatnyBubla-cz wrote:
bohuzel nevyreseno
telefon to neumi a stavajici aplikace k tomu urcene jsou nepouzitelne,A nevis, jestli nektery z novejsich HTC s WM to umi? Co jsem procital diskuze, tak nekdo rika, ze ano, nekdo zase, ze ne.
klavesa s ikonou zaznamu.tak doufam ze by tam ta funkce mohla byt pridana. pokud to nani skratka na schranku-- doufam ze ne.
to by nam mohli rict ti co uz froyo uzivaji.--testuji.
vždyt jsem to tak psal
že to zobrazí až když se sms blíží ke konci...
Neo, mas pravdu pocet sms se zobrazi az s koncem prvni zpravy. Kdyz pisu bez diakritiky, tak mi to dokonce dovoli vsech ferovych 160znaku.
Vcera jsem zkousel poslat cca 3-4sms a automaticky se mi preposlaly jako mms, mozna je to zpusobeno tim, ze se mi vcera do tech pokusnych zprav stihla vesrat diakritika diky slovniku, ktery jeste nemam upraveny k obrazu svemu. Nvm no.:o/
Taky jsem vcera doinstaloval par aplikaci, ktere jsem bud neodzkousel, nebo jen castecne a mozna na sms maji vliv (ANDROSMS! a HANDCENT). Tak nevim, kazdopadne dnesni 4smskova varianta mi prosla a i pri podivani na detail odeslane zpravy byla jako SMS.
Btw. nejaky fesny obal asi nikdo nevidel, co?
Vcera jsem zkousel poslat cca 3-4sms a automaticky se mi preposlaly jako mms, mozna je to zpusobeno tim, ze se mi vcera do tech pokusnych zprav stihla vesrat diakritika diky slovniku, ktery jeste nemam upraveny k obrazu svemu. Nvm no.:o/
Taky jsem vcera doinstaloval par aplikaci, ktere jsem bud neodzkousel, nebo jen castecne a mozna na sms maji vliv (ANDROSMS! a HANDCENT). Tak nevim, kazdopadne dnesni 4smskova varianta mi prosla a i pri podivani na detail odeslane zpravy byla jako SMS.
Btw. nejaky fesny obal asi nikdo nevidel, co?
Zdar,
tak i ja mam vytku ke zpracovani telefonu... Cim dal tim vic mi prijde otresny... Oproti HD2 nebe a dudy :/
tel mi svym hw a os vyhovuje.. nemam mu co vytknout v tomhle ani baterce uz ne... Kazdy den par desitek minut net, pustena wifi atd.. Vydrz 1,5dne vpohode.
Ale to zpracovani! Koupil jsem si novy tel u Alfy (doufam, ze to neni reklama...) telefon mi ale pri zpetne vazbe vibraci pri psani nebo zadavani kodu pri odemykani vydaval nejaky zvuky.. Presneji v nem neco vrzalo/lupalo.. Tel jsem dostal novy kus za kus ale je to 3 tydny a telefon opet vydava ty samy zvuky! Bud spatna serie, tel mi vymenili rychle takze je to mozny nebo je to celkove na prd... Pokud mi ho neopravi/ nedaji novy pockam asi na Iphone (wm jsem mel..)
Je to vazne skoda ale tohle me uz neba :(
tak i ja mam vytku ke zpracovani telefonu... Cim dal tim vic mi prijde otresny... Oproti HD2 nebe a dudy :/
tel mi svym hw a os vyhovuje.. nemam mu co vytknout v tomhle ani baterce uz ne... Kazdy den par desitek minut net, pustena wifi atd.. Vydrz 1,5dne vpohode.
Ale to zpracovani! Koupil jsem si novy tel u Alfy (doufam, ze to neni reklama...) telefon mi ale pri zpetne vazbe vibraci pri psani nebo zadavani kodu pri odemykani vydaval nejaky zvuky.. Presneji v nem neco vrzalo/lupalo.. Tel jsem dostal novy kus za kus ale je to 3 tydny a telefon opet vydava ty samy zvuky! Bud spatna serie, tel mi vymenili rychle takze je to mozny nebo je to celkove na prd... Pokud mi ho neopravi/ nedaji novy pockam asi na Iphone (wm jsem mel..)
Je to vazne skoda ale tohle me uz neba :(
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
To by mě zajímalo co ti kde vrže. Já si naopak myslím že to zpracování je velmi dobré.Nikde mi nic nevrže.
Z jakých částí se ti to ozývá?
Z jakých částí se ti to ozývá?
Mě třeba vrže kryt baterie od samotného začátku.
Jak rikam mam uz druhy tel a stejna zavada.. Nevim co ale ve spodni casti u joy..
hmm tak me se to dole ani nehne... asi si chytl spatnou serii:(
-
xcookx
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire
Me taky nevrze mam ho taky z alfy ale neco mi vnem sterka od zacatku je to skoro stejny zvuk jak kdyz zaostruje fotak.Tak nevim co tam je asi tam neco lita.
Mám ho také z Alfy a kryt vrže a dost. To bych ještě přežil, ale dneska koukám a mám prach pod displejem. Chovám se k němu jak v bavlnce a po zhruba měsíci a půl už abych to šel reklamovat. U telefonů za 11 tisíc by se tohle stávat nemělo. Holt jsem jak jde vidět pořádný smolař.
Já nevím, s tím štěrkáním, nemůže to být polohové čidlo ? Tohle se kdysi řešilo u zrcadlovek, že v nich něco štěrká a bylo to právě toto.xcookx wrote:Me taky nevrze mam ho taky z alfy ale neco mi vnem sterka od zacatku je to skoro stejny zvuk jak kdyz zaostruje fotak.Tak nevim co tam je asi tam neco lita.
Kryt:
vlevo nahoře mi trošku nedosedá, ale to zas tak moc nevadí
to hliníkový obrušení kolem krytu foťáku...
šlo by tam udělat víc zoubků pro otevírání ale z měkčího materiálu, aby se to líp otvíralo a zároveň líp drželo
displej:
je moc "hluboko". Doteková vrstva a sklo jsou tak hluboko že to dělá opticky velmi špatný dojem. Už se mi ten displej nezdá tak velký, ba naopak. mohli by něco s tím "černým pruhem" něco udělat.
díky tomu mám ještě dojem že by ho mohli ještě zatlačit trošku do hran. No tak dobře aspoň to není ta nechutně posazený displej jako iPhone
rozhodně by neměl jít tak jednoduše zamastit(není na to nějaká fólie?)
tlačítka:
trackball je jen 4 směrový
tlačítko hledání je k ničemu, raději bych nějaké multifunkční.
myslel jsem si že červené a zelené tlačítko mi nebude chybět... ale není tomu tak.
Tlačítko domů by šlo využít i jinak.
Tlačítko menu je velký nezvyk
odemykání by mohlo jít i jinými tlačítky.
obtický trackball nejde použít jako d-pad
trackball nejde použít stylem "posunout a nepustit". Škoda, doufal jsem že půjde využít ve hrách.
tlačítko menu svítí mírně míň. asi to bude problém jen mého kusu, ale zas tak moc to nevadí.
reproduktor:
mohl být kvalitnější
musí být stereo... koho kdy napadlo udělat DVA mono repráčky? huh?
mohl být hlasitější
rychlost:
očekával jsem zázračnou rychlost... mylně
v balení mohla být lepší SD karta, aspoň class 6
když zmáčknu pauzu hudby asi půl sekundy trvá než provede.
mikrofon:
kvalitní, ale mohli přidat druhý jako u N1
HTC sense:
dolní lišta mi nepřipadá nijak moc hezká
7 ploch zaplněných widgety k ničemu, mohli udělat víc ploch "do kolečka" a přidat smysluplnější widgety
mřížka pro widgety je moc velká
hodně widgetů mohli udělat menší, na 1 obrazovce nikdy nevystačí místo
menu mohli rovnou rozvrhnout do složek
mohli přidat ještě jedno zobrazení obdobné menu u iPhonu.
Spousta jejich programů které vyměnili místo originálních jsou k zahození. Upřímně řečeno raději 3D galerii místo facebooku
když už jsme u facebooku tak ten by MOHL PRO JEDNOU JÍT ODSTRANIT.
přehrávač stojí za... mohl jít navrhnout líp
kde jsou témata? dyť to je na přizpůsobování to hlavní! =/
Tlačítko přidat widget by mohlo jít změnit na jiné po tom co si ten telefon přizpůsobím a zvyknu
doufal jsem že obrazovka odemknout by šla přizpůsobit...
proč tam není do něčeho root přímo po rozbalení?! a ta drzost!!! NENÍ TAM TERMINÁL!!!!! JAKO!
tlačítko sdílet je ptákovina na entou. Přejmenovat na odeslat a já bych se neztrapnil tím že jsem nemoh najít jak odeslat písničku...
chtělo bz to taky témata ikonek. originální jsou hezká ale s pár změnami ve vzhledu nemusí ladit ;)
konstrukce:
až na pár úhlů vypadá dobře, jediná výtka
vlevo nahoře mi trošku nedosedá, ale to zas tak moc nevadí
to hliníkový obrušení kolem krytu foťáku...
šlo by tam udělat víc zoubků pro otevírání ale z měkčího materiálu, aby se to líp otvíralo a zároveň líp drželo
displej:
je moc "hluboko". Doteková vrstva a sklo jsou tak hluboko že to dělá opticky velmi špatný dojem. Už se mi ten displej nezdá tak velký, ba naopak. mohli by něco s tím "černým pruhem" něco udělat.
díky tomu mám ještě dojem že by ho mohli ještě zatlačit trošku do hran. No tak dobře aspoň to není ta nechutně posazený displej jako iPhone
rozhodně by neměl jít tak jednoduše zamastit(není na to nějaká fólie?)
tlačítka:
trackball je jen 4 směrový
tlačítko hledání je k ničemu, raději bych nějaké multifunkční.
myslel jsem si že červené a zelené tlačítko mi nebude chybět... ale není tomu tak.
Tlačítko domů by šlo využít i jinak.
Tlačítko menu je velký nezvyk
odemykání by mohlo jít i jinými tlačítky.
obtický trackball nejde použít jako d-pad
trackball nejde použít stylem "posunout a nepustit". Škoda, doufal jsem že půjde využít ve hrách.
tlačítko menu svítí mírně míň. asi to bude problém jen mého kusu, ale zas tak moc to nevadí.
reproduktor:
mohl být kvalitnější
musí být stereo... koho kdy napadlo udělat DVA mono repráčky? huh?
mohl být hlasitější
rychlost:
očekával jsem zázračnou rychlost... mylně
v balení mohla být lepší SD karta, aspoň class 6
když zmáčknu pauzu hudby asi půl sekundy trvá než provede.
mikrofon:
kvalitní, ale mohli přidat druhý jako u N1
HTC sense:
dolní lišta mi nepřipadá nijak moc hezká
7 ploch zaplněných widgety k ničemu, mohli udělat víc ploch "do kolečka" a přidat smysluplnější widgety
mřížka pro widgety je moc velká
hodně widgetů mohli udělat menší, na 1 obrazovce nikdy nevystačí místo
menu mohli rovnou rozvrhnout do složek
mohli přidat ještě jedno zobrazení obdobné menu u iPhonu.
Spousta jejich programů které vyměnili místo originálních jsou k zahození. Upřímně řečeno raději 3D galerii místo facebooku
když už jsme u facebooku tak ten by MOHL PRO JEDNOU JÍT ODSTRANIT.
přehrávač stojí za... mohl jít navrhnout líp
kde jsou témata? dyť to je na přizpůsobování to hlavní! =/
Tlačítko přidat widget by mohlo jít změnit na jiné po tom co si ten telefon přizpůsobím a zvyknu
doufal jsem že obrazovka odemknout by šla přizpůsobit...
proč tam není do něčeho root přímo po rozbalení?! a ta drzost!!! NENÍ TAM TERMINÁL!!!!! JAKO!
tlačítko sdílet je ptákovina na entou. Přejmenovat na odeslat a já bych se neztrapnil tím že jsem nemoh najít jak odeslat písničku...
chtělo bz to taky témata ikonek. originální jsou hezká ale s pár změnami ve vzhledu nemusí ladit ;)
konstrukce:
až na pár úhlů vypadá dobře, jediná výtka
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
mně taky nic snad nikde neverže (zadní kryt jsem ani jednou nesundaval, mám strach, že ty záchytky prasknou, až to budu sundavat a měnit paměťovku - sundali mi ho jen jednou ve VF když jsem ho kupoval). NEvrže, ale když s ním zaklepu, tak se v něm něco hejbe, mám pocit, že to vychází právě od foťáku.. ale už jsem si zvykl a raději neřeším
Dany0: děkujeme ti za obsáhlý post, ale ty popisuješ z velké části věci, které se týkají obecných věcí Androidu jako takového.. např. tlačítka (hledání na nic atd) hledání je velice užitečné, protože v každé aplikaci ma svou specifickou funkci, menu to samé. Tohle prostě má každé android zařízení, jestli se ti to nelíbí, tak budeš muset tuhle platformu opustit.
Pro přístě Vás prosím držte se chyb a věcí co Vám nevyhovují přímo na Desire. Jinak tu je obecné forum pro Android jako takový
Pro přístě Vás prosím držte se chyb a věcí co Vám nevyhovují přímo na Desire. Jinak tu je obecné forum pro Android jako takový
Tyhle věci se týkaly HTC sense né androidu :D Taky jsem mluvil o specifických aplikacích... v HTC sense...
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
Dany0: Nekupuj si zařízení s HTC Sense..
- Kajry
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Desire
dany0: tvoje příspěvky jsou na úrovni žáka pomocné školy. Si pořiď WM nebo iP když ti tak android vadí... Tvé příspěvky fakt stojí za to jak na aforu tak na xda a tady koukám nezaostáváš... Když si něco kupuju tak snad zjistím jestli mi to bude vyhovovat. A když už sem takový hovado a koupim si zařízení které mi nevyhovuje tak to neventiluju kde se dá...
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv črc 22, 2010 2:59) --
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv črc 22, 2010 2:59) --
To dělá čočka foťáku. Řešilo se to na Aforu...rad3g wrote:Já nevím, s tím štěrkáním, nemůže to být polohové čidlo ? Tohle se kdysi řešilo u zrcadlovek, že v nich něco štěrká a bylo to právě toto.xcookx wrote:Me taky nevrze mam ho taky z alfy ale neco mi vnem sterka od zacatku je to skoro stejny zvuk jak kdyz zaostruje fotak.Tak nevim co tam je asi tam neco lita.
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
Re: Co vám vadí nebo chybí na HTC Desire?
Muzes mi prosimte napsat neco vic k te baterii? Zmeni se vyrazne tloustka telefonu? A jak je to s vydrzi oproti original baterii? Diky.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
Co vám vadí nebo chybí na HTC Desire?
Ta tloustka navic by nevadila, aspon se bude lip drzet. Jak jsi vyresil pouzdro, jestli nejake pouzivas. Ten silikon co mam ted uz asi pouzit nebudu moct. Kazdopadne diky za info, potesilo