Kam instalovat programy

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Post Reply
george65
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC TouchPro2

Kam instalovat programy

Post by george65 »

Možná mě budete považovat za lamu, možná už se to tady řešilo a tak se předem omlouvám. Ale mám dotaz. Má stáhnuté nějaké prográmky ze stránek touchpro.cz (core player, commander, apod.) Chci se zaptat, kam tyto programy, resp. složky nakopírovat do telefonu. Po stažení tam totiž není žádná instalačka, je to jenom složka s programem.
medved.m
nováček
nováček
Zařízení: HTC Rhodium (uz :-)

Kam instalovat programy

Post by medved.m »

Jestli je to soubor .cab, staci ho ulozit do nejake vhodne slozky (ja mam pro tento ucel na karte slozku "install") a poklepanim na jmeno souboru napr. v file exploreru (nebo - pozdeji, az ho nainstalujes :-) - totalcommanderu) se spusti a nabidne instalaci.
Jestli je to .exe (pro win mobile), ulozit zase do nejake slozky a pak jde spustit rucne, pripadne vytvorit zastupce ve \windows\startmenu\programs. (Snad jsem to nespletl, mam zrovna TP2 na oprave...)
george65
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC TouchPro2

Kam instalovat programy

Post by george65 »

Díky za radu, hned vyzkouším.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte čer 08, 2010 16:46) --

Tak už mi to funguje. Jak jsem starý, tak jsem bl..ý. Když jsem si stáhl požadované prográmky do PC, tak se tvářily jako komprimované v Raru. Takže jsem je rozbalil a až potom cpal do telefonu. Samozřejmě mi nic nefungovalo. Až na upozornění "medvídka" (ještě jednou děkuju) jsem si všiml, že příponu .cab má jenom ten komprimovaný soubor. Tak šel do telefonu přímo ... a ejhle, už to všechno funguje. Holt chybama se člověk učí a já už zase vím o trochu víc.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro2”