Pročetl jsem si posledních cca 5 příspěvků a mám dotaz. Co má nespárování PC s MDA společného se softem rádia?
Díky T.
edit:momentálně stahuju veškeré aktualizace pro XP, snad tam bude nějaká, která by to vyřešila. Na "starém" PC vše šlapalo

Toto byla reakce na velikou spotřebu baterietomasino1 wrote:...Co má nespárování PC s MDA společného se softem rádia?
Díky T...
Toto neí pravda, od ceho by jsme tu meli SSPL? To tady mame prave z duvodu opetovneho zamceni a uvedeni zarizeni do stavu v jakem sme ho koupily, takze pokud budes zarizeni posilat na reklamaci tak tam soupni ofiko ROM+ofiko RADIO a pak pristroj zamkni a hura do servisu...medved.m wrote:...obavam se, ze v okamziku, kdy jsem prehral bootloader, abych mohl nasledne prehrat ROM, a nemuzu to dat zpatky...
Tak toto mne vazne nenapadlo, ale mohlo by to byt ono, dikesmawerix wrote:...
Po reinstalaci Windows XP musíš dohrát .NET Framework, aby ti fungoval ActivSync...
MAO, dik, to je bezva napad. Jeste mi prosim napis, jak se prehrava SSPL pres nefunkcni USB pripojeni?MAO wrote:Toto neí pravda, od ceho by jsme tu meli SSPL? ... tam soupni ofiko ROM+ofiko RADIO a pak pristroj zamkni a hura do servisu...medved.m wrote:...obavam se, ze v okamziku, kdy jsem prehral bootloader, abych mohl nasledne prehrat ROM, a nemuzu to dat zpatky...

Ani ne TP2 vypada v poradku spis bych videl problem v PC, vem TP2 a připoj ho k jinemu PC a uvidistomasino1 wrote:Nevím, co bych tam měl instalovat za novější ovladače. Tvá poslední věta mi měla naznačit, že je něco s TP2??

Pardon nejak jsem nepremyslel, a SSPL z SD karty není možné takže jsem na konci slepé uličky...MAO, dik, to je bezva napad. Jeste mi prosim napis, jak se prehrava SSPL pres nefunkcni USB pripojeni?

Mispulin wrote:[email protected] Diky predem.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte čer 08, 2010 9:01) --
Nemate tip nanejaky task manazer do Manily? Znamy ma Diamonda 2 (samozrejme se zaplym Sense) a ten ma povedeny task manazer primo od vyrobce - HTC task manager. Nechapu, proc ho vyrobce nedal i do TP2. Nebo ze by tam byl a jen ho neumim zapnout?Zkousel jsem si nainstalovat samostatne stahnuty free HTC task manazer, ale ta ikonka v pravem hornim rohu home obrazovky se proste nechce objevit....
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv čer 10, 2010 20:46) --
Zjistil jsem drobnou neprijemnou vlastnost prostredi Sense: mam mailovy ucet na Seznamu a nastavene pravidelne stahovani mailu do TP2 se zaskrtlou volbou 'odstranovat postu ze serveru'. Pokud dam mail odstranit v prostredi Sense, tak na Seznamu zustava a pri pristim stahovani se mi prijme znuvu. Pokud ale mail odstranim v klasickem prostredi win6.5, tak se na seznamu odstrani take. Vsimli jste si toho? Neexistuje na to nejaka zaplata pro Sense?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest