Balík Office ve WM6 Standard neumí vytvářet nové dokumenty

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Balík Office ve WM6 Standard neumí vytvářet nové dokumenty

Post by Jiří Hrma »

Na serveru WMExperts.com jsem narazil na zajímavý článek, ve kterém je zmínka o tom, že aplikace Word Mobile a Excel Mobile, které jsou (konečně) součástí Windows Mobile 6 pro Smartphone telefony, neumějí vytvářet nové dokumenty! V těchto aplikacích je možné pouze upravovat již vytvořené soubory a samozřejmě je i prohlížet, nový dokument s nimi ale nevytvoříte.

Trochu mi uniká logika tohoto kroku, přidat pár řádků programového kódu pro vytvoření zcela nového dokumentu by snad pro MS neměl být problém. Navíc balík Office Mobile je jedním z hlavních lákadel nových Windows Mobile 6 Standard, tak proč takové opatření?

Image
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Neda mi to nenapsat, ze se pak u Microsoftu divi, ze si uzivatele ty jejich "nedodelky" upravuji.
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

...

Post by TomasNM »

No tak si vytvorime sablonu-prazdny dokument,ktory budeme otvarat na upravu a subor ulozime ako...
Hotovo.
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Presne tak - jestli tam existuje moznost "Ulozit jako..." (uz by me snad ani neprekvapilo, kdyby ne :-D), tak bych to nevidel jako velky problem.... Vsechny zastupce nasmerujes na tu sablonu ala prazdny dokument a mas po problemu 8-) Kazdopadne je to minimalne "podivny" tah ze strany MS.
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One S (Ville)

Post by nowizz »

neni to ale zbytecny? trochu mi prave unika logika toho, proc neni mozny vytvorit novy dokument primo v programu............ :smt078
mipo
nováček
nováček

Post by mipo »

Si robia srandu??? Ak mi toto niekto bude vedieť vysvetliť:-)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”