active sync a email

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
ieatcannibals
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: htc touch pro2

active sync a email

Post by ieatcannibals »

neviem ci sa to tu uz niekde rozoberalo ale kazdopadne som to aj tak nenasla. ked som mala wm 6.1 activesync mi islo v pohode aj ked som nemala ucet na outlooku ale ako som dala 6.5 tak active sync vobec nefici.a neviem preco. skusala som to uz asi 10000x .je nutne to konto outlooku? ja zalohovat kontakty a poznamky nechcem , chcem prejst do fotiek a ked budem nieco instalovat tak len tak cez kartu to nejde... rozhodla som sa teda spravit si konto v outlooku ale nejde mi to.stale to vyhadzuje nespravne meno a heslo. pritom zadavam spravne.myslim. takisto ani na mobile mi nejde spravit e-mailove konto ale myslela som ze to preto lebo musim synchronizovat mobil k pc a to je mi potom na figu... samozrejme sa moc dotohto nerozumiem tak mi prosim niekto poradte.dik

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv kvě 13, 2010 14:45) --

moze mi tu niekto odpovedat ?
nevin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2, Samsung Galaxy S4 mini

active sync a email

Post by nevin »

Nevím, jestli už není pozdě, ale odpovím. Už jsem tu jednou řešil synchronizaci přes bluetooth s Win2000 http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=81&t=17960" onclick="window.open(this.href);return false; a pomohl mi až hardreset.
Nově jsem chtěl synchronizovat data s počítačem s Win XP a nešlo mi to taky zpočátku vůbec nastavit. Outlook nepoužívám. Ale nakonec se zadařilo.
Postupoval jsem přibližně takto:
- bluetooth modul musí být nainstalován v PC + k tomu program ActiveSync, v telefonu zapnout Bluetooth + režim viditelnosti
- v ovládacích panelech počítače / zařízení bluetooth přidat zařízení, nastavit heslo, na založce COM porty jsem přidal COM3, směr příchozí, v možnostech zařízení bluetooth Zapnout zjišťování
- v nastavení telefonu / Připojení / USB do PC / u AcitveSync vypnout Povolit rychlejší synchronizaci dat, připojit telefon přes kabel, v telefonu zvolit režim ActiveSync, v programu ActiveSync v PC nastavit synchronizaci se zařízením
- po 1. synchronizaci odpojit kabel, zavřít programy
- v telefonu spustit program ActiveSync / Nabídka / Připojit portem bluetooth, mělo by nabídnout vyhledání bluetooth zařízení (počítač), po ťuknutí na něj v nastavení partnerství u něj partně nic nebude, ani když se zvolí Aktualizuj
- v počítači spustit ActiveSync / Soubor / Nastavení připojení /Připojit ... , začne to procházet porty v PC a hledat, kde je připojený telefon. Přitom jsem v telefonu klepal v nastavení partnerství (viz předchozí bod) na Aktualizuj a při prohledávání COM3 počítač zastavil další hledání, v telefonu se objevilo v nastavení partnerství položka ActiveSync. Stačí ji zvolit a uložit (možná se ještě objeví v PC v liště ikona bluetooth a po klepnutí na ní se bude muset zadat heslo, teď nevím přesně)
- pak už vždy stačí v telefonu jen zapnout bluetooth, spustit ActiveSync a nechat připojit portem bluetooth.

A to je asi všechno. Takhle nějak kostrbatě jsem to rozchodil, netvrdím že je to úplně ten správný způsob, ale cíle jsem dosáhl, synchronizace běží.
ieatcannibals
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: htc touch pro2

active sync a email

Post by ieatcannibals »

nevin : dakujem za odpoved, som rada ze sa nasiel aspon niekto. No k tomu kontu na outlook a vytvorenie konta rovno v mobile - zistila som ze moj yahoo ucet nejde preniest do ziadnej aplikacii, vyzaduje to yahoo mail plus , bohuzial plateny. spravila som si gmail a ide to. musim povedat ze to vyzera fakt strasne zlozito co si mi tu napisal ale ked sa k tomu dostanem tak to urcite skusim , lebo ma to strasne stve . Takze to budem pripajat vlastne aj cez bluetooth? a inak som uplny "noob" v tichto veciach ,mozem sa spytat ty mas co za romku? lebo moja 6.5 je uz starsia a chcela by som novsiu a tak stale hladam po nete kde nikde nic neni ,jedine na xda, tam je toho dost akurat mi vadi ze vzdy je tam nieco co nefici spravne a ked aj hej , instalacia je premna viac nez komplikovana.este raz dik
nevin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2, Samsung Galaxy S4 mini

active sync a email

Post by nevin »

Mam Touch Diamond 2 a asi prvni romku s WM6.5 (ROM 2.16.479.1).
Potom ti bude stacit pripojit telefon s PC pomoci bluetooth a muzes synchronizovat treba odkazy, prochazet zarizeni a kopirovat mezi nim a PC soubory, stahne ti to automaticky data do Quick GPS, atd. Samozrejme rychlost bude zavisla na bluetooth pripojeni, takze mala.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”