INTERNET HD2
INTERNET HD2
ZDRAVIM mam jeden problem ked spustim prehladac alebo sa len pripojim na net tak sa mi zapne ale ako nahle ukoncim progrma operaciu na nete hore krizikom ked zmacknem tak sa mi net nevypne ale bezi stale ze ci mi to bere bajty lebo mam obmedzeny net . a bojim sa ze mi v noci nabehne velka faktura
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
INTERNET HD2
Je zbytečné psát do několika témat současně stejný problém.
V - Nastavení - Bezdrátové ovládací prvky - Datové připojení - dáš off. Ale pokud nebudeš mí vypnuté veškeré aktualizace, počasí a spoustu dalších věcí, tak se to zase při aktualizaci samo zapne.
Totálně se veškerá data dají vypnout nějakou dohranou aplikací. Např.: BSB Tweak, Data Controler, Manila DialUp enabler disabler, MoDaCo NoData...
Ale mít HD2 a nemít neomezení datový tarif je nesmysl. Na telefonování je spousta daleko lepších telefonů...
V - Nastavení - Bezdrátové ovládací prvky - Datové připojení - dáš off. Ale pokud nebudeš mí vypnuté veškeré aktualizace, počasí a spoustu dalších věcí, tak se to zase při aktualizaci samo zapne.
Totálně se veškerá data dají vypnout nějakou dohranou aplikací. Např.: BSB Tweak, Data Controler, Manila DialUp enabler disabler, MoDaCo NoData...
Ale mít HD2 a nemít neomezení datový tarif je nesmysl. Na telefonování je spousta daleko lepších telefonů...
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
INTERNET HD2
Dá se nějakou aplikací nastavit, aby se datové připojení ukončilo samo?
Díky za radu.
Díky za radu.
INTERNET HD2
existuje neco jako 1minute gprs off,wmmania,google,hledej.