BIS na Storm2

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Post Reply
viking
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry Storm 2

BIS na Storm2

Post by viking »

Zdravím všechny,
před pár dny jsem si pořídil BB Storm 2, a jsem naprosto spokojen. U O2 jsem si aktivoval BIS, nechal si zrušit přístup přes apn internet a wap a ponechal aktivní jen apn blackberry. Jde mi o to, abych měl jistotu, že nebudu dále platit za data (emaily, prohlížení webu, icq, navigace atd...), když už jsou obsažena v BIS. Při mých dotazech na lince operátora (placené, kde bych čekal že budou vědět) mi tvrdili jednou, že neomezená data jsou v BIS samozřejmostí a žádná apn rušit nemusím, podruhé mi řekli že ty apn zrušit mám. Proto bych se chtěl zeptat jak to máte nastaveno vy, předpokládám že BIS od O2 někdo využíváte. Podle toho co jsem našel na fórech by měla stačit deaktivace apn internet a wap, ale jistota je jistota:-)
Díky
zaky
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BB BOLD 9000

BIS na Storm2

Post by zaky »

Jelikož mám T-mobile,ale situace je naprosto stejná při aktivaci BIS následně zrušit veškerá ostatní připojení APN. ( pokud chce mít člověk jistotu,že mu na konci fakturačního období nedorazí príma faktura :tlem: )
viking
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry Storm 2

BIS na Storm2

Post by viking »

Díky za odpověď :-) Volal jsem na linku operátora abych si ověřil že jsou všechny apn kromě blackberry.net zablokovány a je tomu tak, tak mě snad žádné zděšení až příjde vyúčtování čekat nebude.
alojz
nováček
nováček
Zařízení: Blackberry Storm2

BIS na Storm2

Post by alojz »

Na BBM zkušení kolegové radí po zablokování APN internet a wap, vyndat SIM kartu a vyzkoušet v mobilu jiné značky než BB s BIS připojení na internet. V případě, že je zablokován wap a internet nemělo by dojít k připojení.
alky
nováček
nováček
Zařízení: BB Storm, Asus P 750

BIS na Storm2

Post by alky »

Nevíte, jak je to s tím nejlevnějším tarifem od 02 na BIS, by mě zajímalo, jestli je připojení trvalé, nebo jde ručně spustit?
A další blbý dotaz (omlouvám se :roll: ) - když stáhnu maily do BB, jestli zůstanou na serveru s mohu si je pak později stáhnout do outooku.
Díky, hoši!
Edit: Nikdo neví?
Post Reply

Return to “Systém, aplikace a hry”