Hudba na HD2
Hudba na HD2
Prosim Vas, mam problem. Ve sve HD2ce mam WMP a v nem nevim jak vytvorit PLAYLIST podle sebe, jsem dost zoufaly. a jeste jsem si rikal ze bych klidne rad pouslouchal vsechny songy co zde mam, ale problem je v tom, ze kdyz ve WMP vyberu MY MUSIC > ALL MUSIC tak se mi zde ukazuji i stopy z COPILOTa. Prosim Vas o radu, je nejaky prehravac lepsi nez WMP? Popr. jak se zbavit techto problemu. Diky
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Hudba na HD2
Jedním z nejlepších přehrávačů pro WM je TCPMP , případně jeho placená verze CorePlayer. Další kvalitní přehrávač je třeba Nitrogen.
Hudba na HD2
Ahoj, já jsem strávil včera celý večer opakovanými pokusy o instalaci TCPMP a nerozchodil jsem to, nevím v čem dělám chybu. Tobě to jde? Kde jsi to, prosím Tě, stáhl a je v instalaci nějaká finta? Díky.
Hudba na HD2
ahoj, me to slo uplne krane nainstalovat, pokud chces napis mi zde mail a ja ti to na nej poslu, link si totiz uz nepamatuju.
Hudba na HD2
zdravím. s tým tcpmp mám tiež problém a to taký, že sa správa neštandartne. v programe na miestach ovládania hlasitosti a posunu skladby ostávajú duchovia, pri vytváraní vlastného playlistu mi program vypisuje chybovú hlášku a ak po prehrávaní program vypnem a znovu zapnem, zobrazuje sa ďalšia chybová hláška 
Hudba na HD2
Děkuji v4jc0 za poslání linku, naistaloval jsem NITROGEN, vše funguje perfektně, v češtině, playlist konečně OK, takže pohoda.