Více mobilních čísel u jednoho kontaktu?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Encore1106
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by Encore1106 »

Zdravím,
je nějaký způsob, jak k jednomu kontaktu přiřadit více telefonních čísel na mobil tak, aby v přehledu konkrétního kontaktu bylo třeba Mobil: xxx xxx xxx; Mobil 2: yyy yyy yyy?
Vím, že je možné přidat soupstu telefonních čísel typu Te. zam., Tel. domů, Radiotelefon, dokonce i Tel. zam. 2, Tel. domů 2... Ale Mobil 2:, případně Mobil 3: jsem nenašel... Dá se tam nějakým zůsobem dostat, případně přejmenovat "Tel. auto" na "Mobil2"?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tohle nelze, s položkami u kontaktu a ani s jejich popisky nelze nic udělat, takhle je to zkrátka nastaveno jako výchozí v systému WM.
Encore1106
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by Encore1106 »

Děkuji, tak se budu muset smířit s číslama pod popiskem Radiotelefon a další :-D Škoda, že v dnešní době nemysleli u WM6.5 na to, že někdo může mít víc obyčejných mobilních čísel... Je to drobnost, ale znáte to :-D
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

ony tyhle "zajímavé a doslovné" popisky budou jen v české lokalizaci, u anglických WM mi to ani tak "zvláštní" nepřijde.
jarkh
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung Omnia ii

Post by jarkh »

Zdravím. Je nějaký způsob, jak ke kontaktu přiřadit více čísel, na které by pak bylo možno odeslat SMS/MMS? Dvě mobilní čísla mi na Omnii II ke kontaktu přiřadit nejdou, a když tam přiřadím cokoliv jiného, nelze pak na to odeslat SMS, pouze volat, což je hodně nedořešené. Nevíte jak se to dá pořešit? Přece nebudu do seznamu kontaktů dávat 2x stejné lidi...
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Používám Inesoft Phone a tam lze i původní dotaz. Ale to je o preferencích, původní telefonní nadstavby od HTC nepoužívám vůbec (SMS, kontakty, dialer, atd., vše buď původní, nebo nahrazené).
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”