Cus, mam desire uz cca 10 dni a jak jste psali s regulaci hlasitosti na strane to jsem si zvykl:) ze zacatku jsem taky furt mackal...
vadi mi pouze 2 veci na HTC, s ostatnimi, co mi vadili jsem se smiril nebo jsem jeste neobjevil
1) lehke
odstavani zadniho krytu na jedne strane.. nesedi uplne jak na te druhe, je to stopro tim, ze se kryt otvira zpusobem, jakym se otvira.. prvni den jsem mel fakt strach, ze neco ulomim.. vzhledem k tomu, ze je to plast tak nemuzu ani cekat, ze to bude jak zadek na hrnec po vsech stranach krytu.. jedna se o malou sparu ale nic hrozneho, to preziju

kazdopadne nejaka naprava by mi nevadila ale fen a takove kraviny pokouset nebudu..
2) kolisani/ztrata signalu.. tohle je vec, ktere jsem si za prvni tyden vubec nevsiml (btw byl jsem v Olomouci)
- napr. sedim v obyvaku a mam telefon v ruce a najednou zniceho nic spadne signal treba na 1 carku a nekdy zmizi uplne.. a pak po nejake dobe opet naskoci a uplne plnej, casto mivam podezrele slabej signal i kdyz na jinych telefonech co jsou u nas v byte je furt max. signal (v Praze, kde bych cekal, ze signal bude mozna i lepsi..je pravda ze venku jsem to jeste netestoval)
- docetl jsem se ruzne na forech, ze s tim maji obcas lidi problem a nekdy az takovej, ze jim padaj neustale hovory apod.. mam trosku obavy, aby se to casem jeste vic ,,nezkazilo" protoze za prvni tyden jsem to vubec nezaznamenal, az ted posledni 2 dny se mi to nejakym zpusobem stava..
- uzivatele psali ze reklamaci jim neuznali, ze to pry jen zapoji, promeri, poslou zpatky a reknou ze je to ok... (nikde jsem bohuzel nenasel zadne reseni, ktery bych mohl ja zkusit, krom rad na reset, ktere se mi zdaj neefektivni)