Diq za odpovede
vibrovanie
vibrovanie
Chcem sa spytat majitelov HD2, na vibrovanie. Ked mam prichadzajuci hovor a nastavene zvonenie na vibruj a zvon, tak motorcek vibruje bez prestania. Cize ked mi niekto bude zvonit minutu, minutu bez prestania vibruje telefon.Neviem ci to tak ma byt alebo nie, pretoze pouzivam viacero telefonov a nie som si tym isty a reklamaciu nechcem nahanat, pokial si to zle pamatam
Diq za odpovede
Diq za odpovede
vibrovanie
joo tak to by mě taky zajimalo. HD2 mam dva dny a tohle byla prvni divna vec ktery jsem si všiml a docela mě to prudí, že to vibruje pořád 
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
vibrovanie
Tento HTC zázrak sice neznám, ale logika mně říká, že pokud je v nastavení "vibruj a zvoň", tak je naprosto v pořádku, pokud to vibruje po celou dobu, kdy telefon vyzvání. Jiné telefony maji v nastavení např. "vibrace a pak zvonění...
Ale možná to je ideální telefon pro manželku/přítelkyni
.
Ale možná to je ideální telefon pro manželku/přítelkyni
vibrovanie
no ide o to, ze kazdy telefon to ma urobene tak, ze ked ti niekto vola, tak vibruje s prestavkami...nie stale, aj ked mas nastavene vibruj a zvon.
Normalne sucasne zvoni a vibruje, s tym ze vibrovanie ma urcite prestavky... akurat ze moje HD2 nerobi tie prestavky, tak mi to je divne... ale asi to ma byt tak
Normalne sucasne zvoni a vibruje, s tym ze vibrovanie ma urcite prestavky... akurat ze moje HD2 nerobi tie prestavky, tak mi to je divne... ale asi to ma byt tak
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
vibrovanie
U HTC si rekli ze to bude takto,tak tomu tak je.Neni to zadna abnormalita.
vibrovanie
no joo ale chdák baterka
to když mi bude nákej nedočkavec volat a necha to vytáčet minutu tak se ten telefon z toho za chvíli umlátí o stůl
chtelo by to nakou vychytávku (upgrade) na přerušované vibrace 
-
SLOVAKIA HTC HD2
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
vibrovanie
ja som si stiahol toto http://wmmania.cz/software/system/valert/" onclick="window.open(this.href);return false; po inštalaci sa ti v program files .. vytvorí nový priečinok vibr alebo niečo také už nepamätám v nom je textový súbor ktorý som otvoril v PC všetky uvedene hodnoty som v nom vymazal a napísal len jednu v intervale 400,700,400,700 ( vibrácia,pauza,vibrácia,pauza) tam si jednoducho nastavíš interval vybrovania tá aplikacia velmi málo zaberá je nenaročna na zataženia Mobilu a vibroval mi HTC HD 2 ako som si zadal
len mal som potom problém že sa mi nedala nastaviť hlasitosť :( tak som to vymazal a potom už to bolo ok ale skús to možno ti to pojde v pohode ale určite to vyskúšaj keby ti to robilo to čo mne tak jednoducho vymažeš a je to v poriadku
a môžeš potom skúsiť ešte toto http://wmmania.cz/software/ostatni/vibro/" onclick="window.open(this.href);return false; napíš potom či pomohlo