Citlivost mikrofonu pri kamere
Zdravim pani. bol som na koncerte metallici a natocil som celkom pekne video ale problem je ze zvuk strasne chrapci kedze to tam dost revalo. dalo by sa tomu do buducna nejako predist nastavenim nejakej vstupne citlivosti mikrofonu na omnii 2 ? takto to je nepocuvatelne. videl som na youtube ine videa z telefonov a dalo sa to pocuvat ... vie niekto poradit ?
Je to bohužel tak, videa z takových akcí jsou nepoužitelná... Zkoušel jsem to na Depeche Mode se stejným výsledkem a to jsem byl na druhé straně haly, než bylo pódium. Manželka s Nokií 6730 Classic má videa pěkný. Čili bych taky uvítal nějaký řešení...
George
George
Za prve pri nahravani videa se zvuk koduje do AAC do desny kvality, ktera je dostacujici tak na lisky hlas. A za druhe to samozrejme nezvlada prizpusobovat citlivost v korespondenci s hladinou okolniho hluku. Mozny odlehceni situace je pro lepsi kvalitu zvuku pouzit programek Vito Audio Notes, ktery nahrava zvuk z mikrofonu tak telefonni hovory, a umi krom mp3 take wav 16bit 44kHz mono. Co se tyce urovne zvukove hladiny premyslim o externim mikrofonu pres jack konektor, ale nezkousel jsem. Obcas se mi zasteskne po nokii, ktera tohle umela paradne.