Par dotazu - ulehcite mi prechod z X1 na HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
puskin
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by puskin »

1. je nejaka moznost jak zrusit to otravne odemykani obrazovky pri kazdem "probuzeni" telefonu (zmacknutim tlacitka se zavesenym sluchatkem)?
2. jak zaridit, aby se po usnuti (nebo jak se tomu stavu rika, kdy telefon vypne displej, at uz automaticky nebo zmacknutim zaveseneho sluchatka) telefon neodpojil od ActiveSync? Xperia X1 mi tohle nedelala, a tak jsem mohl mit v praci cely den pripojeny mobil pres USB, vyply displej, a ovladat si telefon z PC pres MyMobiler nebo jiny program. HD2 se v momente, kdy ho "uspim", odpoji.
3. Jak udelat, aby se SMSky v inboxu radily kompaktneji? Je mezi nimi zbytecne prazdny radek, a o to min se jich tam vejde...
Diky moc za rady. Zkousel jsem googlit, ale nenasel jsem zpusob, jak klicova slova poskladat tak, aby mi vypadnul relevantni odkaz...
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia Z1

Post by Mira96 »

Ad1: Zamykání přístroje po usnutí lze zrušit v nastavení Zámek (Lock) - taky mne to otravovalo
Ad2: Pokud mám připojen telefon přes Active Sync, aby se při usnutí neodpojoval, řeším to programem Change Screen, který kromě jiného umí zhasnout displej otočením telefonu displejem dolů. Telefon pak vypadá, jako že spí, ale AS zůstává připojen.
AD 3: Nevím.
Post Reply

Return to “HTC HD2”